Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tonyho parťáci mají po náladě, když se dozvědí, že Junior Soprano odmítá respektovat původní uspořádání organizace. Poté, co tak dlouho hrál druhé housle, se totiž bezohledný Junior snaží stát novým šéfem newjerseyské mafie. Jenže s tím je třeba něco udělat. Tony proto zorganizuje schůzku s Heshem, Juniorem a newyorským kápem Johnnym Sackem, aby Juniora přiměli změnit názor. Tony a Carmela slaví 18. výročí svatby, ale manželka žárlí na dr. Melfiovou. Soprano sice nakonec dostane Juniora pod kontrolu, netuší však, že večeři, kde převzal vedení mafie, tajně natočila FBI. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonymu přestalo stát péro a tak se většina epizody táhne v rytmu jeho vlastního hledání sebe sama a přemýšlení nad tím, koho by si vlastně přál přetáhnout. Mezitím se řeší židovské těžkosti, kde starej židák horko těžko nese zavedení výpalného. Závěr byl vynikající a skvěle navnadil na další epizodu. Jinak celkově vzato spíše slabší epiozda, kde se kromě závěru zase tak moc zajímavého nestalo. [75 %] ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Remember the story you told me about the father bull talking to the son? They're up on this hill and looking down on a bunch of cows. And the son goes to the father, "Dad, why don't we run down there and fuck one of these cows?" Now do you remember what the father said? Father says, "Son, why don't we walk down there and fuck them all?" " ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád tento diel najmä preto, že tu chcú protagonisti nastaviť pravidlá toho, ako budú fungovať pod novým bossom Juniorom. Dejová linka s Heshom je univerzálna, starého priateľa predsa zdierať nebudeš a nemôžeš byť gready. Toto Junior nechápe, Tony áno. Čo už Tony nechápe je fakt, že začínať si so svojou psychiatričkou nie je zrovna rozumný nápad. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”When's the last time you had a prostate exam?” “Hey, I don't even let anyone wag their finger in my face.” Zamilovaný Tony a nástup mužov zákona na scénu. Viac takýchto epizód! ()

Reklama

Reklama