Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sopranovi lidé začnou zběsile „uklízet“, když se k nim donesou zvěsti o vyšetřování FBI. V televizi jsou jmenováni ti, kteří figurují na seznamu mafie. Jen Christopher mezi nimi není a má z toho pořádnou depresi.Teprve když se jeho jméno objeví v novinách, uklidní se. Junior navštíví Livii a ta mu prozradí, že Tony se léčí u psychoterapeutky. A tak je obvinění federálů tím posledním problémem, na který Tony myslí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že se konečně o všechno začala zajímat FBI. Díl se nese v rytmu pořádného jarního úklidu. Staří mafiánští mazáci musejí uklízet, ačkoli nechtějí a mladá mafiánská krev by uklízela tak ráda, ale nemusí, protože se o ně nikdo nezajímá, a tak si ventilují svojí stagnaci v rámci mafiánské hierarchie třeba v pekařství. [80 %] ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You shot my foot!" "It happens." Federáli začínajú pomaly vystrkávať rožky a Tony sa spolu s kunpánmi logicky dostáva pod tlak. Ůstrednou postavou epizódy bol Christopher a jeho mentálne rozpoloženie, jeho výbuch v cukrárni a Tonyho u svojej cvokárky boli rozhodne dva najsvetlejšie momenty, ktoré nám tentoraz tvorcovia ponúkli... ()

Reklama

Reklama