Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

I když porota zatím nikoho neobvinila, napětí roste. Junior se rozhode, že na čas vypadne a zamíří za svou milenkou Robertou, s níž žije už šestnáct let. Je to jediný člověk, jemuž dokáže projevit něhu, přesto však ženu varuje, aby jejich poměr nikomu neprozradila. Tony a Silvio plánují odvetnou akci, když se doslechnou o tom, co se stalo ve fotbalovém družstvu, v němž hraje i Meadow. Trenér se vyspal s její kamarádkou a dívka to prozradila rodičům. Ještě že je předejde policie, která trenéra zatkne. Tony odhalí Juniorovo tajemství a jsou si kvit. Jenže Junior zuří... (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě díl, který se nesl spíše v odlehčeném duchu. Dozvíme se například, že Juniorův junior už nestojí jako dřív a chlapec rád jí z chlupatého talíře. Ženy spolu takové informace rády sdílejí a tak se dostane po krátké trase informace i k Tonymu. Narážky na golfu nemají chybu. Stejně tak praskne i Tonyho tajemství s návštěvami psycholožky.  Potěšila mě i fotbalová vsuvečka a pedofilní mini příběh fotbalového trenéra. Začíná se krásně budovat vzájemná rivalita a seriál dává tušit, že se pozvolna schyluje k válce. [82 %] ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je seriál 20 let starý, ale od takové legendy bych nečekal tipickou americkou prudérnost v otázkách sexu. Normální sedmnáctileté holky si chtějí zašukat s fotbalovým trenérem, který je najednou veřejností (a to i zabijáckýma mafiánama) absolutně odsouzen. Všichni navíc vyžadují smrt nebo kastraci. Když jsou Sopranovi taková legenda a je v nich takový materiál, tak se z těch sraček amíci asi nikdy nevykopou. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové uhly kamery, ako aj čiastočné roztrasenie pohľadu diváka podporené scény podfarbujúcou hudbou priniesli svieži nádych po formálne príliš nevyčnievajúcich epizódach. Po obsahovej stránke je to riešenie morálnych konfliktov, budovanie čoraz väčšieho napätia medzi postavami, vyhýbanie sa vyhroteným situáciám striedané vtipnými scénami a kultovými dialógmi podporenými spoľahlivými hercami, čo dokáže priniesť prvotriedny zážitok. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Uncle Jun, how was Boca?" "Wonderful. I don't go down enough." "That's not what I heard." Doťahovanie Sopranovcov na golfe nemalo chybu, tieto momenty, keď postavy dávajú voľný priebeh svojim emóciam môžem zo všetkého najviac. Bola to každopádne epizóda plná intímnych prekvapení... ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další velmi dobrá epizoda. Nesouhlasím s Mrkvičem. Narážky na sex je v epizodě dost a více sexu bude v dalších sériích, (Jestli ti jde Mrkviči jen o tohle...) Díl je postaven na dvou rovinách. První je vážná. Zjistí se že trenér dívčího fotbalového mužstva měl sex s hráčkou. Druhá je humorná. Junior si myslí, že jeho dlouholetá přítelkyně moc mluví. To se později potvrdí. Narážky členů rodiny na téma orálního sexu, který Junior na ženách nerad používá, vedou k trpkému rozchodu...Poprvé také sledujeme Tonyho, který změní názor na vraždu trenéra. Fakt, že ho nenechal zabít, uvolní pozitivní emoce a mafiánský šéf je na pár okamžiků šťastný ()

Reklama

Reklama