Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony se snaží seznámit s novými lidmi, což Carmela i dr. Melfiová považují za dobrý nápad. Jenže výsledek je dost skličující. Christopher a Adriana chtějí proniknout do kšeftu s hudebními nahrávkami přes gangsterského rapera jménem Massive Genius. Adrianin dávný přítel Richie Santini má svou kapelu a Christopher je ochoten financovat nahrávku jeho demo snímku. Jenže to vypadá jako pořádné šlápnutí vedle a Christopher pochopí, že raper chtěl jen dostat Adrianu do postele. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše humorně laděná epizda, kde se nejlépe bezesporu koukalo na Adrianu, která je vskutku prudce mrdatelná kost. V mých očích je rozhodně miss tohoto seriálu, i když nutno říct, že nemá zrovna tvrdou konkurenci. Jen toho rozumu chuděrka moc nepobrala. To ovšem evidentně není překážou pro kdejakého negra, kteří byli konečně ve velkém k vidění a vnesli do děje konečně pořádné vzrůšo. Přepokládám, že problémy s nimi budou hezky eskalovat a já budu mít o zábavu postaráno. Vtipná byla rozhodně i další dějová linka s Tonym a jeho partou nových "kamarádů". [80 %] ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"That's guy a gangster? I'm a gangster! I'm an O.G. Original Gangster not him. Fuckin' lawn jockey. He's got the fly Hamptons house, Alec Baldwin comes over, Whitney Houston. What do I got? I sit in a fucking pork store for Christ's sake!" ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu sa mi najviac pozdávala dejová linka s Tonym, ktorý sa skamaráti so susedom a možno má najprv pocit, že to bude fungovať. Ale ako neskôr spomenie Melfiovej, že sa cíti ako cvičený medveď,  ktorý novým kamarátom slúži ako exotická zábavka. Situáciu dobre vyhodnotí a susedovi sa pomstí s balíčkom s neznámym obsahom, ktorý nedá Cusamanovi ani jeho žene spávať.😁 ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're talking to the wrong white man, my friend. My people were the white man's nigger when yours were still painting their faces and chasing zebras." Táto hudobná epizódka mi prišla ako slepá ulička, do ktorej scenár chvíľkovo zablúdil. Snáď sa čoskoro vráti ku správnemu kurzu. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrá epizoda co se trošku vymyká celkovému ději seriálu. Christopher a Adriana se rozhodnou, že vstoupí do show byznysu. Rapper Massive Genius má kontakty a mohl by kapelu Adrianina přítele protlačit.na vrchol. Z kšeftu ale sejde, protože černý rapper má větší zájem o zadek Adriany než o kapelu. Zajímavá je postava Heshe (Jerry Adler), který vzpomíná jak mafie v 50.let a 60.letech ovládala trh s muzikou. ()

Reklama

Reklama