Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony se utápí v depresích a léky nezabírají, takže zvýší dávku. Vyhýbá se Carmele i dětem a nevychází z domu. Navštíví jen půvabnou italskou dívku, kterou zahlédl přes okno v sousedství. Ta mu vypráví o sobě a o staré vlasti, ale když pak Tony zajde do stánku s novinami, málem ho zastřelí dva zabijáci, které najal Junior. Jenže Soprano má tuhý kořínek a rozhodně se mu nechce umřít. Junior i Livia si moc dobře uvědomují, že brzy začne pátrat po tom, kdo je za útok zodpovědný. A půvabná Isabella? Ukáže se, že nikdy neexistovala, podle dr. Melfiové to byl jen přelud, který vyvolala nadměrná dávka léků. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Moc hezké a černohumorně vtipné vykreslení Tonyho magoření po náhlém "zmizení" kamaráda Kundy. Rozuzlení dílu s imaginární Isabellou bylo kouzelné. Nouze však nebyla ani o drama a došlo na očekávaný atentát. Jen s neúspěšným koncem, neboť se ukázalo, že negři vskutku nepatří mezi nejostřejší tužky v penálu. [77 %] ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný,  komplexný pohľad na Tonyho a na jeho osobné problémy, ktoré sa prekrývajú s jeho "prácou." Pokus odstrániť Tonyho nevyšiel a strýko Junior sa teraz má čoho báť. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I'm like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.” Tonymu šlo tentokrát seriózne o palicu, ktorú si zachránil len vďaka tomu, že hitmani, ktorí po ňom šli, boli tak trochu afroamerického pôvodu. No a potom, čo sme videli ako vyzeral prepad nákladiaku v podaní ich kolegov na začiatku seriálu, sa netreba čudovať, že pokus o atentát mal ešte fatálnejšie následky... ()

Reklama

Reklama