Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo Jimmiho Altieriho, který udával mafii FBI, se najde provrtané kulkami a s krysou v ústech - je to varování ostatním, jak dopadnou zrádci. Tony hodlá sáhnout k odvetě, ale je ohromen, když zjistí, že za pokusem zabít ho stojí jeho strýc a matka. FBI totiž pustí Tonymu nahrávku, kterou tajně pořídila v Liviině pokoji - a z ní je zcela jasné, kdo vymyslel plán na jeho zavraždění. A co hůř, už i FBI ví, že Tony se léčí u psychiatričky. Muž proto varuje dr. Melfiovou, že je v nebezpečí a měla by odjet, a oznámí Silviovi, Christopherovi a Paulieovi, že ho Junior chtěl zabít. Ale ještě než stačí cokoliv podniknout, Junior je zatčen. Federální agenti mu nabídnou imunitu, pokud dosvědčí, kdo je skutečný mafiánský boss. Večer Tony hledá útočiště u Carmely a dětí v restauraci Nuovo Vesuvio. Když však pozvedne sklenku k přípitku, venku se rozpoutá divoká bouřka... a my si musíme počkat na další sérii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné završení velmi solidní první série, kde jsem kupodivu nezaznamenal jedinou dementní epizodu. Jakmile se do toho divák ponoří, tak se dokáže skvěle bavit. Chce to ve zdraví přečkat prvních pár dílů a poté už má seriál stabilně vysokou laťku. Krásné dovršení rodinných nesnází s matkou a konečně došlo na několik skvostných poprav v ryze mafiánském stylu okořeněných další kapičkou tradičního černého humoru. S chutí kouknu na další sérii. [82 %] ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najzábavnejších popráv mafiánskych filmov vďaka kultovým hláškam a premotivovaným a zároveň namrzeným poskokom, ktorí sa Vám nedovolia brutálnu smrť človeka vnímať inak ako s humorom. Záverečná epizóda ako inak, kvalitne, s dôrazom na popkultúru, čierny humor a pocity postáv uzatvára predošlý dej, ktorý bol pekne stupňovaný celú sériu a samozrejme, nechávava priestor aj pre budúci dej. "I can feel it itching me alredy!" ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné ukončenie prvej série. Tony sa chce pomstiť Juniorovi za pokus o jeho vraždu,  ale ten má šťastie a zatknú jeho skupinu. Dvaja členovia jeho bandy už to šťastie nemajú... Dr. Melfi sa predsalen rozhodne odísť z mesta. Netúži sa dostať na zoznam tých,  ktorí zmiznú bez stopy. A ešte dve scény,  ktoré mi utkveli v pamäti: smejúca sa Tonyho matka na posteli po jej údajnej porážke a pohľad farára,  keď mu Carmela vysvetlí, že zneužíva pocity žien v kríze v strednom veku. Ouch. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I have patients who are suicidal!” “Well they're not gonna feel any better about their life if you get clipped.” Záver taký, aký sa na túto prvú skvostnú sériu slušal a patril. Nápad urobiť z Tonyho máti ultimátneho nepriateľa číslo jedno, ktorý sa ho celý čas snažil dostať do hrobu je jeden z najväčších “mind-fuckov”, aký som v seriáloch videl. Tlieskam! ()

Reklama

Reklama