Reklama

Reklama

Rodina Sopránů - Série 2

(série)
USA, 2000, 11 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

Tvůrci:

David Chase

Kamera:

Phil Abraham

Hrají:

James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler, Jamie-Lynn Sigler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (7)

Judhisthira 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha památnými momenty a dramatičtějším příběhem. Tony je v této řadě nejspíše trošku více mravní a klidnější. Koho musím vyzdvihnout, je Richie April. Jako jeden z největších nechuťáků mafiánských bažin a snad i památná postava všech gangsterek. Měli ho udržet déle. Velmi dobrý byl i ten mysteriózní závěr s odhalením Pussyho. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příchod nových postav pořádně zamíchal kartami. Přišli boje o moc, nějaká ta zrada a bodnutí do zad. Seriál je ale stále zajímavý ve své civilnější stránce, kdy se řeší rodina, hodnoty, morálka, víra. Jsou tady opět nečekané, vtipné i cynické momenty. Až na jednu epizodu, vše šlapalo jak po másle a některé aspekty se mi zamlouvaly ještě více než v první sezóně. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě nadchla až v závěru, ale tohle už byl fakt nářez. Přibyla spousta postav, snové sekvence jsou čím dál lepší, i vedlejší dějové linie většinou baví a Tony je tak fucked up, že i jeho terapeutka potřebuje terapeuta. Nadšení. 10/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo víc než s1. Je to už víc mafiánské a nepůsobí to jen jako parodie na ty známé filmy. Každá nová postava tady měla své místo. Závěr samozřejmě nej. 8/10 ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama