Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Christopher fušuje do světa hollywoodských filmů, když si s Jonem Favrenauem vzájemně vracejí nápady. Mezitím J. A zabrousí do existencialismu poté, co rozbije matčino auto, a jeho strýc Pussy pociťuje výčitky z toho, jak se stále víc zaplétá s federály. (HBO Europe)

Recenze (5)

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris dostal riadne po vtákovi, a to doslova. To je tak, keď si mobster myslí,  že je niečo viac a nebodaj môže byť zaujímavý pre hollywoodsky filmový priemysel. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmový svet, filozofia prebratá od Camusa, neskutočná pohoda, rešpekt, hlášky a uvedomenie si hodnôt. Výchova opäť na prvom mieste, aj keď do sveta mafie na prvý pohľad nezapadá, vždy má svoj význam. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yeah, what does she know?" "She knows that even if God is dead, you're still gonna kiss his ass!" Filozofické okienko Soprana juniora krátko pred birmovkou pobavilo, napíchnutý Puss plačúci v závere na toalete zase na druhej strane určite nepobavil federálov, ktorí ho začínajú dosť žmýkať. Uvidíme ako skončí Christopherova linka vo filmovom priemysle, ktorá začala byť konečne trochu zaujímavá. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm gonna go back in there and be with my guests. Exactly ten minutes, I'm gonna look up, if you're not here i'm gonna assume that you went to look for whatever the fuck it is that's calling you out there. And then I will never see you again. If you are still here, then I'm gonna assume that you have no other desire in the world than to be with me. And your actions will show me that every second of every fucking day. You understand me? Don't answer me. Take the ten minutes, you think about it. " ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama