Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ralphie zasvětí Jackieho Juniora do podstaty svého byznysu, který na Tonyho nedělá dobrý dojem. Janice má Rusů až nad hlavu kvůli sporu se Světlanou. Po sezení s Tonym je dr. Melfiová brutálně znásilněna v parkingu budovy a bojuje s představou, že použije Tonyho jako zbraň proti útočníkovi, který ji napadl. (HBO Europe)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická epizóda The Sopranos, ktorú naruší jedna z natragickejších udalostí celého seriálu. Opäť pútavý surrealizmus, výmena pozícií postáv a hranie v závere ešte posúvajú hranice kvality už tak skvelého seriálu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, don't worry, I won't break the social compact. But that's not saying... there isn't a certain satisfaction in knowing that I could have that asshole squashed like a bug... if I wanted!" ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Ginny Sacrimoni, what she needs is her own zip code.”—“Jersey's a small state. She moves in, she could tip it over.”—“I like a woman you can grab onto something.”—“You grab onto Ginny Sacrimoni, your fuckin' hands will disappear!”—“She's so fat, her blood type is Ragu.”—“She's so fat, she goes campin', the bears have to hide their food.”—“When Ginny hauls ass, she's gotta make two trips.”—“Two guys could fuck her at the same time, and still never meet!” Epizódka ponúkla jedno veľké prekvapenie a následnú dohru. V závere som dúfal, že to doktorka Tonymu vyklopí, no pomsta sa aspoň zatiaľ odkladá... ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Janice konečne dostala po hube. A to bolo fajn, prostetická noha sa jednoducho druhým nekradne. 🤷 Za to chlap, čo znásilnil psychiatričku, je nez trestu. Tu by sa Tony naozaj mohol realizovať. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama