Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony se cítí provinile, když slyší špatné zprávy o bývalé lásce. Chce dát najevo svou přízeň těm, kdo mu jsou nejbližší. Artie se zaplete do podvodu a obrátí se na Tonyho o pomoc, zatímco Christopher se stále víc propadá do své drogové závislosti. A Carmela pozve Furia na schůzku naslepo. (HBO Europe)

Recenze (3)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Hey, A. J., how come your dad doesn't have that Don Corleone money?” “I don't know.” Dosť dobrá epizódka zahrávajúca s mentálnym zdravím niekoľkých predstaviteľov. Škoda, že pani Mercedes Benzová už nadobro dojazdila, bola fakt kosť, čo koniec koncov Tonyho vlhký sen a nočná mora v jednom len podtrhla a potvrdila... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Christopherova otupelosť v kontraste s dôležitosťou oznámenia vytvára z vážnej situácie komickú, no nekazí pritom jej dramatickosť. Artie zistí, že má výhodné/nevýhodné postavenie a dočkáme jedného z najlepších Tonyho výbuchov (v poradí po aspoň dvoch v tretej sérii), kde ako rottweiler skočí cez celú miestnosť a vystraší osobu pred ním. Najnapínavejším vrcholom epizódy je surrealistické pohrávanie sa s príčetnosťou, ktoré o niečo posunulo hranice seriálu. Jedna z mála pohodových debát s Janice doteraz. A.J.-ov príbeh je slabší ako ostatné, je to predvídateľný príbeh prvého vzťahu, no nejaký význam (vývoj najmenej zaujímavého člena rodiny Soprano) má, ako aj potrebný humor. Vypointované, presné, zábavné. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama