Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony a Johnny Sack chystají postup proti Carmineovi, ale Tony zvažuje i jiné možnosti. Mezitím se handrkuje s právníkem, protože hodlá zakoupit dům na pláži jako dárek pro Carmelu. Junior zjišťuje, že jeho obavy skončily, když soudce vynese v jeho případě rozhodnutí. Christopher se vrací z odvykací kůry čistý a vystřízlivělý. Carmele dojde trpělivost a vyhodí Tonyho z domova, poté, co se jí manželova ex-přítelkyně vysmívá do telefonu. Tony nejprve klade odpor, ale pak pochopí, že jeho odchod bude pro rodinu to nejlepší řešení. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné, emotívne zakončenie štvrtej série. Silný a ťažký diel, ktorý nechá naplno vyznieť herecké umenie Edie Falco a Jamesa Gandolfiniho pri manželskej hádke o Tonyho neverách. Až z toho mrazilo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Carmela, who the fuck did you think I was when you married me, huh? You knew my father, you grew up around Dicky Moltisanti and your uncle Eddie. Where do you get off acting so surprised and miffed when there are women on the side? You knew the deal." ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama