Reklama

Reklama

Odhalení

(seriál)
  • USA The Act
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Antologický seriál "Odhalení" vypráví zarážející kriminální příběhy inspirované skutečnými událostmi, které jsou bizarnější než jakákoli fikce. První řada sleduje Gypsy Blanchardovou, dívku, která se snaží vymanit z toxického vztahu se svou přehnaně ochranitelskou matkou. Její touha po nezávislosti otevře Pandořinu skřínku ukrývající děsivá tajemství, která nakonec vedou k vraždě. Co když vám člověk, který vás podle svých slov miluje víc než cokoli jiného na světě, ve skutečnosti ubližuje? Právě to se stalo Gypsy Rose Blanchardové, mladé ženě z Missouri. Jako dítě vyrůstala v domnění, že trpí závažnou formou rakoviny, svalové dystrofie, epilepsie a dalších nemocí. Její matka Dee Dee zasvětila svůj život tomu, aby o ni mohla pečovat. Pak ale Gypsy Rose odhalila šokující pravdu. Ukázalo se, že nikdy nebyla nemocná... (HBO Europe)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Mys hrůzy dostane seriálovou verzi

Mys hrůzy dostane seriálovou verzi

24.11.2023

V roce 1962 vznikl dnes již klasický americký thriller Mys hrůzy podle předlohy „The Executioners“ spisovatele Johna D. MacDonalda z roku 1957 (u nás vydané pod titulem „Mys strachu“). V příběhu o… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama