Reklama

Reklama

French and Saunders

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, (1987–2004), 20 h 50 min (Minutáž: 30–40 min)

Scénář:

Mel Giedroyc

Hudba:

Simon Brint

Hrají:

Dawn French, Jennifer Saunders, Anastacia, Sally Phillips, Nigel Planer, Pauline McLynn, Mac McDonald, Ben Elton, Matt Lucas, Eileen Essell, Louise Lombard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(41)

Recenze (3)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Další významný milník v oblasti anglické komiky, který si bere hlavně na mušku vše známé (vím, že jsou i jiné druhy skečů, ale na ty jsem skoro nenarážel) - filmy jako Vymítač ďábla, Hvězdné války či Pulp Fiction nezůstaly ušetřeny, stejně tak známé osobnosti - kupříkladu hodně se mi líbila scénka, kdy první dáma britského humoru Jennifer Saunders paroduje Madonnu. Škoda, že tento seriál je k sehnání až na výjimky jen na YouTube (kde si jej rád často pouštím) bez titulků, ono ne všechno mému sluchu neunikne... Jinak naše televize asi neuvažují o koupi práv, že? ()

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

Vsem lidem se smyslem pro absurdno, prkennost a paradoxne i jemnost, neagresivitu, tem maximalne doporucuji tento serial. Kombinace nekombinovatelneho, zvlastni druh humoru, ktery jsem neobjevil nikde. Ja i moje zena hltame kazdy dil, protoze neco tak krasne ujeteho a vtipneho jsme zatim nevideli (a to jsme vyznavaci monty pythonu apod). Skvely pocin!!!!!! ()

Reklama

Reklama