Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

I když je to rozhodně slabší série, tak pro každého alespoň trochu lepšího fanouška trpaslíka je povinnost to vidět. Během koukání na první díl jsem přemýšlel jestli jsem mezi koncem osmé a devátou sérii něco vynechal, nebo jen něco nepochopil, ale prostě mi to nenavazuje a pořád jsem se ještě nezorientoval. No.....asi si k tomu budu muset pořádně sednout a dávat pozor. ()

Reklama

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

No dobře, ono je to jiné... Ale rozhodně to není špatné. Hlavně je to takové dost ze života a nechápu, jak někdo, kdo dokázal nahlédnout za nálepku sitcomu starého Trpaslíka, to najednou nedokáže tady. A přitom je to vlastně prosté jak bulharská striptérka. Na Zpátky na Zemi je vidět, že to tvůrci dělali z velké části sami pro sebe, ale myslím že z toho vylezl velice střízlivý a vyspělý hold seriálu a žánru celkem. Velmi trefný koment napsal novoten. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Zas je tu v tom maglajz, na imdb nemá "Back to Earth" vlastní profil, ale je součástí původního "Trpaslíka" ... nevadí. Já, jakožto pouze občasný divák původního seriálu, jsem byl novými třemi díly potěšen, samozřejmě jsem si všiml, že je to něco docela jinýho, než původní série a mě se to tak veľa líbilo. I můj roommate, kterej mě do toho právě natlačil, velkej to fanda, byl spokojenej, takže myslim, že se celkem objektivně dá tvrdit, že se návrat povedl. 85% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já se toho bál a nakonec se ukázalo, že zbytečně. Trpaslík byl na chvíli zpět, byl jiný, ale stejně výborný. Je až s podivem, kterak člověku chybí "trapný smích diváků," který v tomto dílku již neexistuje. Ale hlavně, že vtipy a hlášky fungují. Zatím dávám 4, ale už při sledování originálu jsem si v duchu přeříkával dané texty s hlasem výborného českého dabingu a věřím, že až ho uvidím na ČT, tak hodnocení ještě zvednu! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Na rozdíl od původních sérií je robík v minisérii Zpátky na Zemi vytvořen kompletně počítačem. Pohyb jeho hlavy obstaral Danny John-Jules (Kocour) s modrou ponožkou navlečenou na ruce. Ta byla poté v postprodukci nahrazena CGI modelem robíka. (Raztubyl)
  • Když jdou Lister (Craig Charles), Kocour (Danny John-Jules) a Kryton (Robert Llewellyn) bojovat s mořskou příšerou, tak Rimmer (Chris Barrie) řekne, že si s sebou vezme měsíčník klasických aut, aby měl co dělat, než s ní ostatní dobojují. Chris Barrie je ve skutečnosti velký fanoušek klasických aut. (viperblade)
  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)

Reklama

Reklama