Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 1 (1988) (série)


Sebevědomí a Mindrák (S01E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Confidence & Paranoia

Obsahy(1)

Nekonečné prostory Červeného trpaslíka nejsou pro naše hrdiny bez nebezpečí. A tak se jednoho dne stane, že Lister neopatrně vstoupí do zamořeného prostoru a onemocní podivnou chorobu. Jedním z jejích příznaků je, že se zhmotňují jeho představy a sny. Mimo jiné se zhmotní jeho Sebevědomí a jeho Mindrák. A Sebevědomí mu radí, kde najít disky, které před ním Rimmer schoval, aby si nemohl vyrobit hologram zbožňované Kochanské... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, většina z nás to má v sobě - věčné pochybnosti a záchvěvy statečnosti, je to jako jing a jang nebo také jako Sebevědomí a Mindrák. A zatímco Lister si užívá svého Sebevědomí, zatímco jeho Mindrák se spíš přátelí s Rimmerem a Holly se baví čtením detektivek, nenechají chudáka Kocoura ani najíst, natož vyspat. Kromě Kocourovy zábavné zahleděnosti do sebe bych vyzdvihl ještě Rimmerovo cvičení salutování...:) ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý v sobě někdy má duální názory... :) Tenhle díl je doslova ztělesňuje, navíc plné vtipných hlášek a pouček - za mlada jsem se z tohoto dílu např. dověděl, kdo že je vlastně Aghata Christie... :) ()

Reklama

Reklama