Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 1 (1988) (série)


Sebevědomí a Mindrák (S01E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Confidence & Paranoia

Obsahy(1)

Nekonečné prostory Červeného trpaslíka nejsou pro naše hrdiny bez nebezpečí. A tak se jednoho dne stane, že Lister neopatrně vstoupí do zamořeného prostoru a onemocní podivnou chorobu. Jedním z jejích příznaků je, že se zhmotňují jeho představy a sny. Mimo jiné se zhmotní jeho Sebevědomí a jeho Mindrák. A Sebevědomí mu radí, kde najít disky, které před ním Rimmer schoval, aby si nemohl vyrobit hologram zbožňované Kochanské... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Od začátku seriálu jsou pravidla ohledně hologramu na palubě taková, že nelze mít více než jeden hologram na palubě současně. V tomto díle se pravidla náhle mění a je možné mít hologramy dva při vypojení nepotřebných elektronických spotřebičů. Je ale s podivem, že posádka této možnosti již nikdy v budoucnu nevyužije, například pro přivedení zpět důstojnice Kochanské (Clare Grogan). (Alfréda)

Červený trpaslík (1988) (seriál)

  • Craig Charles (Lister) v mnoha scénách bezhlesně odříkává repliky ostatních herců. Například: "Žádnýho vandráka jsem tady neviděl." v epizodě Sebevědomí a mindrák, "Kdybych tomu jen na chvilku uvěřil, tak mi hrábne." v epizodě Já na druhou nebo "Najednou vám zalezou kulky zpátky do těla a budete moct zpívat leda soprán ve školním sboru." v epizodě Pozpátku. (Alfréda)

Reklama

Reklama