Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 2 (1988) (série)


Kryton (S02E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Kryten

Obsahy(1)

Holly zachytí nouzový signál ztroskotané vesmírné lodi, na jejíž palubě zůstal robot Kryton a – podle toho, co hlásí – tři (při katastrofě lodi sice zraněné leč stabilizované) členky posádky. Perspektiva, že po třech milionech let uvidí zase ženskou, naše tři hrdiny vybudí k nebývalé aktivitě a nemohou se dočkat kýženého setkání. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posádka tráví čas, jak se dá a navzájem si lezou na nervy. Je tak prostor vypálit pár vtipů, které by se jinam nehodily. Vše se změní ve chvíli, kdy dojde k zachycení nouzového signálu. Pak už se vše točí jen kolem záchrany posádky Novy 5. A na závěr se ukáže, že Kryťák asi nebude tak poslušný, jak se zdálo. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo viděl tento díl a je živý, ať zvedne ruku! A nezáleží na tom, jestli má šest bradavek, nosí boty, jež způsobily chemický poplach, nebo mu přezdívají dinosauří kůže. Přelomový díl, kterým se dostává Kryton mezi posádku a zároveň skvostný začátek druhé série. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co třeba přezdívka ze školy? .. Jo, tupec? .. Jak víš, že mi takhle přezdívali? .. Já jsem jenom hádal.. Nemyslel jsem tuhle, ale tu druhou.. Jakou druhou? .. Majzlík! .. Neval to na mě. Nikdy ti nemohli říkat Majzlík. Spíš Čuramajzlík!" - "Co je tohle? .. Vaše trenýrky, pane Davide.. Ty nejsou moje ani omylem, tyhle jdou ohnout!" ()

Reklama

Reklama