Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 2 (1988) (série)


Díky za tu vzpomínku (S02E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Thanks for the Memory
Velká Británie, 1988, 28 min

Obsahy(1)

Na Červeném trpaslíku se slaví výročí Rimmerovy smrti, kterážto oslava všechny velice společensky unaví. A když se z ní proberou, zjistí, že se jim kamsi ztratily čtyři dny, během nichž se muselo něco stát, protože Lister i Kocour mají zlomenou nohu, je dokončena předtím nedokončená skládačka a ztracena černá skříňka. V tuto chvíli ovšem ještě nikdo netuší, jaké další šokující objevy je čekají. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co to je?" "To je dort ve tvaru klíče. Byl totiž mechanik, víš?" "To je opravdu vtipné. Kdyby dělal třeba pošťáka, mělo by to tvar obálky, že?" "Jo!" "Kriste pane! Ještě, že nedělal gynekologa." ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda mě minula obloukem. Popravdě jsem spíš měl pocit, že sleduji hodně dlouhý úvod k jiné epizodě, než samostatnou epizodu. Furt jsem čekal, kdy se to konečně pořádně rozjede a ony místo toho byly závěrečné titulky... Ne, že bych se občas nebavil, ale stejně... Tak snad to byla jenom nějaká výjimka a příští epizoda bude opět skvělá. Slabé 3* ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu dramatičtější a méně vtipná epizoda. Na druhou stranu skoky v čase během vyprávění a odhalení celé pravdy až v úplném závěru považuji za výborné. Celkově je to za 4 a půl a rozhodl jsem se zaokrouhlit nahoru. "Faktor pařby je pět, oujé!" ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lister: No a co. Zatim jsi nepotkal tu pravou. Rimmer: Ne, to nepotkal, Listere, nepotkal jsem ji a třeba by se našli tací, kteří by tvrdili, že vzhledem k tomu, že lidstvo už neexistuje a navíc tváří v tvář tomu, že jsem skonal, dalo by se z toho usuzovat, že jsem tedy drobínek zaspal." Český dabing i překlad na originálu nic neubírají. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden by si myslel, že když dáte Rimmerovi jako dárek k jeho smrtinám hezkou vzpomínku, bude za ni rád. Ale pro dobrotu... Nicméně scéna, kdy si Rimmer při ranní rozcvičce vybavuje své vzpomínky ze včerejší pařby, až se u té nejlepší zakousne do své pěsti, je nezapomenutelná! ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé hlášky se mi dodnes vryly do paměti... :) Rimmerova dobře zahraná opilost, i dobrý dabing a krásná Listerova vstřícnost, která bohužel nevyjde... :) Jen konec dílu mi přišel takový useknutý... :) ()

Reklama

Reklama