Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 2 (1988) (série)


Queeg (S02E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Queeg
Velká Británie, 1988, 30 min

Obsahy(1)

Palubní počítač Holy nedokáže zabránit srážce lodi s meteoritem. A to je poslední kapka do poháru trpělivosti záložního počítače jménem Queeg, naprogramovaného tak, aby v případě hrubé nedbalosti převzal velení lodi. Queeg 500 se tedy objeví a zavede na palubě Červeného trpaslíka tvrdý drill. Takže všichni členové posádky s nostalgií vzpomínají na zlaté doby za Holyho... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl. Tady jsem se fakt bavil celou dobu a i ten zvrat na konci mě naprosto dostal a měl jsem u něj úplně stejný výraz, jako celá posádka :D Takže ten plný počet je u mě jistý. 5* ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si říkám, kde je Kryton? V úvodu druhé série se stal členem posádky, ale v těch dalších byl naprosto vygumován. Tady měli tvůrci zařadit první díl spíše jako šestý. Za trest by si zasloužili tři míle v omdleném stavu.:) Holt nic není zadarmo a dokonce i Kocour musí přiložit své pěstěné ruce k dílu, aby dostal nějakou tu rybu k jídlu. Opět spousta skvělých hlášek a jedno velké poučení na závěr - nezlobte Hollyho! ()

Reklama

Franta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů seriálu. Tento díl vyniká všemi přednostmi Červeného trpaslíka, jako jsou herci, provedení a samozřejmě originální nápad. Ke všemu navíc obsahuje nečekaný zvrat na konci, který rozhodně není v seriálovém světě běžný. Pokud hledáte díl, na který se chcete podívat, tak tento rozhodně doporučuji. ()

Zajímavosti (1)

  • Začátek šachové partie mezi Queegem (Charles Augins) a Hollym (Norman Lovett) nedává smysl. První tah Queega pěšcem na E4 ještě ano (je to tradiční zahájení), ale následující tahy Hollyho a Queega už jsou nemožné. (awful)

Reklama

Reklama