Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 3 (1989) (série)


Polymorf (S03E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Polymorph

Obsahy(1)

Do Červeného trpaslíka pronikne cizí forma života – nebezpečný polymorf, který na sebe dokáže vzít jakoukoliv podobu. Je to zřejmě jakýsi nevydařený genetický experiment pozemských vědců, původně plánovaný jako univerzální válečník. Živí se negativními emocemi, které vycucává ze svých obětí. A o co že může naše hrdiny připravit? Inu Listera o strach, Kocoura o marnivost, Rimmera o vztek... A všechny dohromady chce připravit o život... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Yardak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červený trpaslík je klasika seriálové tvorby, ale jestli mám doporučit určitý díl, tak vždycky bych začal touto epozodou, poněvadž Polymorf je neuvěřitelně vtipný a skvěle napsaný díl. Hláška střídá hlášku...prostě kluci z trpaslíka:)). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda celé série (podle mě), ale opět nedosahuje geniality většiny předchozích epizod z 1. a 2. série. Začínám se krapet obávat, že Červeného trpaslíka za chvíli čeká stejný osud jako Ajťáky - tak snad se mýlím. Silné 4* ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polymorf, vesmírný emocuc, jenž se může proměnit v cokoliv, čímž se stává nejdokonalejším predátorem napříč všemi galaxiemi, schopný přiblížit se ke své oběti zcela nečekaně, zanechajíc ji napospas osudu bez negativní emoce. Dvou a půl metrů vysoký, nelítostný, hnusný zabiják co má víc zubů než celá Adamsova rodina. Po téhle epizodě Červeného trpaslíka se holt budete na všechny ty děsivé Vetřelce, Predátory a Věci apod. dívat zas malinko jinak. "Tak přestaňte klepat pantem a jde se na věc a poslední živej je posera. Kdo jde se mnou?" ()

manonfire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jde o dialogy (hlášky)...aspirant na nejlepší díl. Masivní letáková kampaň, Písty zaoceánského parníku, či Německý ovčák po transplantaci hlavy patří do zlatého fondu tohoto seriálu. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další fantastický díl, ve kterém si naše čtveřice zahraje přesně ty opačné vlastnosti, než jejich postavy mají. Říkejte si tomu třeba extrém nebo na mě brutálně zaútočte letákovou kampaní, ale já tomuhle stejně nadělím pět hvězd. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kryton: "Vase nekdejsi devce, pane Arnolde? Ne ne. Rekl bych, ze to neni vas typ.Takova tupa, stara treska." Rimmer: "To je moje matka." .... Kryton: "Vasi maminku jsem prirovnal ke stare, blaznive, odule rybe. A rekl jsem, ze je prostoducha, supinata pirana. Naznacil jsem, ze je oskliva, ocasata morska potvora, kterou clouma senilita. Seschla obojzivelna skeble, ktera ma, ma mene rozumu nez mekys." ... Ale nejlepsi je nazev. Komise pro legalizaci integrace teroristickych organismu a jejich rehabilitaci ve spolecnosti. Ma to jednu nevyhodu... ()

Reklama

Reklama