Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 5 (1992) (série)


Psychoteror (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Terrorform

Obsahy(1)

Víte, co je to psychoměsíc? Vesmírný objekt se schopností přizpůsobit se duši toho, jehož noha na něj vstoupila. Všechny jedincovy představy – nejvíc pochopitelně ty negativní – na sebe berou fyzickou podobu. A na jednom takovémto psychoměsíci ztroskotal Kosmík s Rimmerem. Terén psychoměsíce, zbrázděný Rimmerovou psýchou, to není skutečně nic příjemného. Což si velice brzy uvědomí všichni tři další členové posádky Červeného trpaslíka, kteří se rozhodli jej zachránit. No, kdo by se také chtěl prodírat lesem zoufalství, propastí beznaděje či bažinou mindráků. Ale heslem hochů z Trpaslíka je „jeden za všechny, všichni za jednoho..." Nebo že by to říkal už někdo před nimi? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl nemám moc v lásce. Vtipy jsou dobré, ale je to na mě laděné až moc hororově. A zajímalo by mě, jak může naolejované tělo lépe vést elektřinu, když je olej nevodivý. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud ve vás vzbuzuje masírování naolejovaných bradavek erotické fantazie, pak Rimmerova fantazie je krapátko odlišná - taková strašidelně brutální. Bohužel je do jeho duše vtažen i zbytek posádky, a pokud chtějí zachránit své životy, bude nutné vzdát Rimmerovi hold - upřímně, jediný Kocour se zachoval dle svého mínění a těžce to nedával...:) ()

Reklama

Reklama