Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 6 (1993) (série)


Pistolníci z Apokalypsy (S06E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Gunmen of the Apocalypse

Obsahy(1)

A zase jednou jsou naši hrdinové vystaveni nebezpečí, jaké si my, obyčejní pozemšťané, ani nejsme schopni představit. Kosmík totiž zabloudil do loviště krvežíznivých replikantů, biochemických zabijáků, vyvinutých pro válku, která nikdy nevypukla. Tvorů, pohrdajících lidmi, kteří jsou pro ně čímsi jako hmyzem vesmíru. A největším potěšením pro ně je si s tímto hmyzem krutě zahrávat. Kryton je odhodlán obětovat se pro záchranu všech, ale na Trpaslíku přece odjakživa platilo heslo „jeden za všechny..." (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westernová epizoda, cca tři čtvrtiny. A ačkoli tu pár vtipných scén je, i tak mě to bůhvíjak nevzalo a ani tolik nebavilo. Westerny jsem nikdy moc nemusel a tahle "speciální" epizoda Červeného trpaslíka mě taky zrovna nenadchla... Ale dobrá je, to ne že ne. Lepší 3* ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barman nalévá destilát. Lister (chraptivě): "Pěkně jemná." Kocour (slabě) : "Teda čekal.jsem něco kapku silnějšího." Rimmer (napije se, okamzite zvraci do nejbližšího klobouku) Ohromný chlap vstává:" Chlap co blije do klobouku medvedobijce McGeara.je bud odvaznej nebo děsně blbej." Rimmer: "Promiňte , jaké byly ty moznosti?" a za chvili Rimmer:" Mě nemůžete vyděsit, ja jsem zbabělec, mám strach pořád." Jedna z nejlepších epizod Trpaslika vůbec. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pistolníci z Apokalypsy patří dle mého názoru k těm nejlepším dílům, a rozhodně s tou nejzapamátováníhodnější hudbou. Dodnes ji mám na mobilu jako jednu z melodií pro zvonění. Holubičí kolty, Rimmerův soubojový taneček a Riviéra Kid, mistr Smith&Wassonů, toť propriety tohoto dílu, které navždy zůstanou v našich veselých myslích. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna skvělá hláška za druhou: Whiskey s limonádou, "To je za ten klobouk a co za tu urážku?", "Dobře, seš mastnej...", "Co čert nechtěl, zase to vyšlo na mě" atd. Navíc je do skvělé komedie zakomponovaný i perfektní příběh. Tahle epizoda patří k mým nejoblíbenějším. Zvláště v této sérii ale lze jen těžko vybírat... ()

Reklama

Reklama