Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 6 (1993) (série)


Rimmerosvět (S06E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Rimmerworld

Obsahy(1)

S potulnými vesmírnými replikanty se už naši hrdinové setkali a nezanechalo to v nich právě nejlepší vzpomínky. Protože je však momentální situace Kosmíku víc než kritická a protože na palubě replikantské lodi se dá ukořistit leccos, co by jim mohlo pomoct, rozhodnou se přece jen na tuto nebezpečnou půdu vstoupit. Jsou ovšem odhodláni dodržovat pravidla nejvyšší opatrnosti, neboť nebezpečí, jaká jim tu hrozí, nejsou právě malá. A Rimmer to, jako vždy, s tou opatrností trošku přežene. Netuší pochopitelně, jak krutě bude muset za svou zbabělost zaplatit... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic moc teda. Vtipné to začne být až ve chvíli, kdy započne rimmerosvět, jenže to už jsou dvě třetiny epizody v háji a ty mi celé přišly mdlé a nevtipné... Pár povedených scén a hlášek to má, ale oproti jiným epizodám jich tu na mě bylo dost málo. Navíc opakovaný vtip (nebo tady spíš typ vtipu) už není vtipem a tady se mi to jenom potvrzuje. Slabé 3* ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nadto si stvořit svůj vlastní svět! A tak zatímco jeden Rimmer už má svůj svět dávno za sebou, druhý na své zlaté číslo ještě čeká a Kocour by raději zemřel, než se nechal upálit v růžovém obleku, tak Kryton po představení Listerova plánu na útěk procedí nejlepší hlášku celého dílu. A protože ve mě není ani špetka poctivého ryzího pokrytectví, vytahuji na světlo svou upřímnost a dávám 86%... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To není panika ale poctivý hysterák!" - "Jestlipak to nejsou stáří známí, ta lidská havěť, prašiví slizouni, smradlavé zvratky, chodící žumpy hnusného odpadu... Pamatuje si nás!" - "Kašlem na šampáňo, máme recyklovanou moč!" ()

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A proto ho můžeme postavit mimo službu podle direktivy 196156." "196156? Bude-li důstojník přistižen, jak očichává sedlo rotopedu v dámské tělocvičně, bude propuštěn bez soudu? Hmm, promiňte, ale tohleto neřeší náš problém." ()

Reklama

Reklama