Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 6 (1993) (série)


Mimo realitu (S06E06)

(epizoda)
  • Velká Británie Out of Time

Obsahy(1)

Všechno se časem přejí. A naši hrdinové už mají po krk té všední, fádní a ubíjející jednotvárnosti vesmírné existence. Možná kdyby věděli, že je čeká minové pole kapes nereálna, které jsou schopny vytvořit falešnou, ale zcela věrohodnou skutečnost, že zažijí dobrodružství se strojem času či setkání s Kosmíkem budoucnosti a na jeho palubě s jejich vlastními, jen o patnáct let staršími já, jejichž podoba je vůbec nenaplní nadšením, ba naopak, netoužili by tolik po změně... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co třeba Vánoce? Jak jsme je trávili?" "Nu, jestli si vzpomínáte, tak tehdy nás napadla pandimenzionální příšera z Mogadonova mračna." To jsou tedy celkem pokažený Vánoce! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě z toho šlo dostat víc, ale jinak jsem se bavil docela dobře. Hlavně teda s těmi o 15 let staršími já hlavních hrdinů to bylo geniální. A konec mě sice překvapil, zase ale na druhou stranu ne tolik, abych si hnedka šel pustit první díl další série, jelikož mám pocit, že to celé zase odbydou dlouhými vysvětlovacími titulky, jak ve třetí sérii nebo která to byla... Tam to sice vtipné bylo, ale na podruhé už by to asi nefungovalo. 4* ()

Reklama

Reklama