Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Veškerý volný čas jsem vložil do hledání skulinky ve vězeňské systematice, a přišel jsem na způsob, který ti snadno umožní odkroutit si tvůj celý dvouroční trest za pouhých čtrnáct týdnů, Listere." "Fakt? A co to je?" "Stát se psem." "A to tě jako lodní počítač s IQ 6000, což je jako IQ 12 000 pošťáků, mám brát vážně?" "Přesně tak. Dle mé encyklopedické živočišné databáze je psí rok sedmkrát kratší než ten lidský. Matematika tohoto plánu je zcela bezchybná!" "Ale Holly, já nejsem pes!" "Já vím, ovšem dle přírodovědeckého magazínu z dvacátého století je operace z člověka ve psa zcela jednoduchá. Říká se jí vořechotomie." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z posledních epizod před bídou zvanou Zpátky na Zemi... :) Zajímavá série už tím, že se neodehrává v Kosmiku, ale zpátky se setkáváme s kapitánem Holisterem a posádkou... :) Zajímavé.. :) ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět slabší série. Obživlá posádka Trpaslíka v čele s fajn kapitánem je plus, ale z vězení si je s partou tolik neužijete. Postrádám úroveň hlášek a dialogů ze začátku. Jako oddechovka to jde, ale kdo nevidí pokles, urychleně se vraťte k prvním 4 sériím a pošlete jim pět hvězdiček!! Ale ať nežeru, naprosto miluju scénu, kde Kryton pro nutnost překonat autority ve svém programu unáší posádku na záchod, to je klasa :) ()

Reklama

Reklama