Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 8 (1999) (série)


Zpátky v Červeném (3. část) (S08E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Back in the Red: Part 3

Obvinění z činů proti flotile znamená na palubě kosmické lodi jediné: soud. Právě před ním se teď ocitla celá posádka Kosmíku a rozsudek, který jim hrozí – dva roky v lochu – nenaplňuje žádného z nich přílišným nadšením. Není tedy divu, že se všichni jako jeden muž snaží z paluby Trpaslíka, na kterého se celou dobu svého vesmírného putování tolik těšili, zase uprchnout... (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice moc nechápu, proč je tu začátek osmé série veden i samostatně, ale budiž... Pane Bože, děkuji ti za osmou sérii (minimálně za první tři díly), kterou se seriál po třech vyloženě slabých sériích vrací zpět na úroveň sérií prvních. Upadající kvalitou jsem byl poměrně frustrován, o to překvapivější pro mne počátek osmičky byl. Nechápu, jak mohli autoři tři série tahat z rukávu takové pitomosti a pak se, z ničeho nic, vytasit s takovým ternem. Hlavně, aby jim to vydrželo alespoň do konce té osmičky, protože "devítka" by měla být (?) pěkná slabota... 100% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jedinou chybou tohoto seriálu je, že aj napriek toľkým sériam viac menej skončil. Naozaj mi budú tie postavičky chýbať. hollyho vtipy zbožňujem a ostatných tak isto. krásne zakončenie Back in Red - ostatné diele ôsmej série si udržujú kvalitu predchádzajúcich dielov a v niektorých aspektoch niektoré diely prevyšujú. ()

klima777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nebyl přimíchán umělý, rušivý a hloupě návodný smích publika, hodnotím ještě výš. Platí pro všechny série (kromě nejnovější, která je poněkud odlišného ražení, ale pořád hodně dobrá). ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"RIMMER: Jeden den v téhle trestanecké kolonii a já jsem na zhroucení. Všichni jsou vyšinutí a brutální, to je běs. Už jsem nemoh, a tak jsem vyhledal sociálního pracovníka. LISTER: Byl ti k něčemu?RIMMER: Ani ne. Zmlátil mě. Říkal, že jsem ufňukanej buzík s nohama jako holčička. Pak do mě začal řezat knihou „Jak ukázat soucit svým spoluvězňům“. LISTER: Ale ty ze sociálky maj bejt hodný.RIMMER: Byl jsem z toho v takovém šoku, že jsem šel za farářem a všechno mu řekl. LISTER: A co on na to? RIMMER: Že jsem ufňukánek, jemuž se stýská po mámě. A pak mě zbil taky. Vzadu na hlavě mám ještě otisky kříže "  Třetí návratová epizoda je opět parádní, až na zbytečné a nudné Kocourovo taneční číslo. Bez toho by to bylo jasných pět. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Celá léta jsem snil o tom dni plném pýchy, kdy ráno zjistím, že mi nabarvili přirození na oranžovo a připoutali ke koze..." - "A vůbec ses choval jako sobecký, slizský, bezohledný křivák! .. A to je špatně?" ()

Reklama

Reklama