Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série)


Dávat a brát (S11E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Give and Take

Obsahy(1)

Probudíte-li se jednoho dne se strašlivou kocovinou, nemusí to ještě nutně znamenat, že jste si přihnuli krapet přes míru. Ale popořádku. Po Rimmerově absurdním sporu s jedním ze služebních výtahů se posádka Červeného trpaslíka vydává prozkoumat vesmírnou stanici, již má zanedlouho zničit sprška asteroidů. Naděje, že zde najdou špičkovou techniku, je naplněna více než vrchovatě, nikoliv ovšem ke spokojenosti průzkumníků. Setkání se šíleným medibotem totiž opravdu důkladně prověří schopnost našich hrdinů dávat a brát. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společně se Samsarou nejlepší epizoda 11.série. Skvělá zápletka, výborný humor, dialogy, atmosféra,cestování časem, zmatky...Give and Take je prostě naprosto geniální a nejvíc ze všech epizod 11.série se blíží stylu sérií klasických, jako by z ní přímo vypadla. Za mě opět absolutní spokojenost. Ale SVÁČA by klidně mohl dosta víc prostoru, jelikož byl naprosto výborný. 100%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suverénně nejlepší epizoda 11. série a když opomenu první díl série desáté, tak jednoznačně nejlepší díl Červeného trpaslíka od roku 1998.Všechno jako za starých časů...takový mix mezi Epidémem, Inkvizitorem a Karanténou.Poprvé od konce osmé série jsem se díval s tím blaženým výrazem....tohle je Trpaslík!!! ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná zápletka s časovým časovou smyčkou, prostě stará dobrá klasika v novém hávu. A škoda, že v dalších dílech neobjevil Snacky, určitě by byl platný člen posádky. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se konečně zase poctivě perlilo! Výtah, ledviny, Kocourova sobeckost. Rimmerova psychoterapie s automatem na sladkosti, cesta časem, zase všechny poctivý atributy Trpasíka :) Něco k dobru: "Máte problém s ledvinami." "Jakej problém?" "Žádné nemáte!" Anebo ještě lepší: Lister: "Jak ti teď funguje lhací režim?" Kryton:"Jsem teď zběhlý ve všech klamavých uměních. Mohl bych řidit FIFA!" ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Robot Asclepius (Jami Reid-Quarrell) je pojmenován podle řeckého boha léčitelství Asklépia. Tento bůh měl údajně předobraz ve skutečném řeckém léčitelovi stejného jména, který měl žít ve 13. století př. n. l. Asklépia uctívali například zakladatel lékařské vědy Hippokratés a jeho pokračovatel Galén. (Sidarius)

Reklama

Reklama