Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série)


Džin z lahve (S11E06)

(epizoda)
  • Velká Británie Can of Worms

Obsahy(1)

První lásku zažijeme v životě jen jednou a měla by patřit k tomu nejkrásnějšímu, co nás potká. Kocour by ale patrně udělal lépe, kdyby se držel své osvědčené sebelásky. Po Listerově šlofíku se posádka Červeného trpaslíka ocitne několik tisíc kilometrů mimo stanovený kurz a narazí na transportní loď s šíleným droidem, který na palubě drží rukojmí. K překvapení všech se z rukojmí vyklube doslova nádherná kočka, k níž Kocour okamžitě zahoří spalujícím milostným citem. Kdyby jen tušil, s kým uléhá na lůžko… (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto vynikající epizoda na závěr – a po dlouhé době konečně s polymorfem. Po minulé epizodě mě tady naštěstí nic nezklamalo – skvělý děj, parádní hlášky (Rimmerův mozek, průzkum lodi – jak nečekané, v této sérii), všechno to tam bylo, včetně skvělého akčního finále - jako ve starém dobrém Trpaslíkovi. Je to sice slabší než epizody 2-4, ale tahle epizoda mi dala všechno, co jsem od téhle série chtěl, jenom jsem nevěděl, že to chci. Skutečně parádní podívaná, která žádného fanouška nemůže zklamat, protože je v ní opravdu všechno. Těším se na 12. sérii a očekávám minimálně stejnou kvalitu, jako od jedenáctky, se kterou jsem nakonec (a naštěstí) přes všechny chyby velmi spokojen – epizody od nejlepší:2,3,4,6,1,5. 100% epizoda / 90% série. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat polymorfa na konci této série byl super a podtrhl tak celou série, kterou jsou jsi užil, ačkoliv vím, že ne každý měl to štěstí. Aspoň je vidět, na příkladu polymorfa, že se ve vesmíru nepotkávají pouze s unikátními jedinci, ale že někteří tvorové se v něm regulérně vyskytují. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou 11. sérii a nemůžu se zbavit neskutečného pocitu totální zbytečnosti.Druhý a třetí díl je skvělý, kdy jsem hlavně v tom třetím poznával starého dobrého trpaslíka, vše kolem je křeč, vesměs nuda a žádný opravdu dobrý vtip.V posledním díle je jedna skvělá hláška a celé to zachraňuje pouze vtipný Koucourův porod.Jestli má být konečně ve dvanácté sérii zakončení seriálu a Kochanská s Hollym, snad má Trpaslík ještě naději, ale jinak už se není o čem bavit.Nyalor na seriál už nemá a já nechápu, proč místo dvou sérií nenatočil dvouhodinový TV film na rozloučenou, nadupanej akcí, humorem a odkazy na předešlé díly a hlavně s Normanem Lovettem a Chloë Annett.55% za díl a 50% za 11. sérii. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama