Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série)


Zpátky na Zemi, část první (S09E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Back to Earth (Part One)

Obsahy(1)

Posádka vesmírné lodi Červený trpaslík – Lister, Rimmer, Kocour a Kryton – se setká s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. (Česká televize)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuju si, že když jsem tenhle díl viděl poprvé, zklamal mě. Ale s odstupem času musím uznat, že není zas tak špatný. Divácký smích sice citelně chybí, ale vtipy jsou dobré. Smutnění nad Kochanskou je výborně zahrané, ale na smutné scény tohoto typu v Trpaslíkovi prostě nejsme zvyklí. Digitální robík se taky úplně nepovedl. Vtipný detail - Kryton má v potápěčském zvonu na sobě rukávky na plavání. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi takhle: Já se budu na další série Červenýho trpaslíka dívat, i kdyby jejich úroven lezla po podlaze, jakožto skalní fanda zkrátka jinak nemůžu. Ale po pravdě, pro nikoho jiného než pro fandy asi tahle serie nebude ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červený trpaslík zrušil umělý smích, což může působit nezvykle a možná podvědomě i méně vtipně - nicméně první díl deváté série považuji přesto za velmi povedený, jen ta nová osoba do týmu mi logicky úplně nesedla - tipuji, že to bude souviset s tím leviatanem... ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první shlédnutí jsem si říkal, co mi chybí? Došlo mi, že vlastně umělý smích. Napodruhé už to nebylo tak špatné, vtipy jsou pořád silné, navíc dobrým oživením je náhlé objevení Kateriny, která konečně vystihne Rimmera ve své podstatě.. :) ()

Reklama

Reklama