Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série)


Otcové a synové (S10E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Fathers & Suns

Obsahy(1)

Chtít realizovat nenaplněné ambice prostřednictvím svých dětí je pošetilé, zároveň ovšem tak lidské. Lister, který je sám sobě otcem, se rozhodne nezvedeného synka vychovat a udělat z něj platného člena společnosti. Drsně, ale s láskou. Rimmer s Krytonem mezitím instalují nový palubní počítač, vybavený prediktivní funkcí – dokáže podle dřívějšího jednání předvídat budoucí kroky jednotlivých členů posádky a nejen to, dokáže je za ně i sám realizovat, což se ukáže jako velmi nebezpečná schopnost. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový počítač na Trpaslíku humor nahoru příliš nepozvedne, a tak musíme vzít zavděk Listerem, který má starosti o svého syna, a zároveň rebeluje vůči svému otci...:) ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nudnější než úvodní Trojan, navíc nemám rád recyklaci předchozích dílů a tady máme prostě Queega 2.0, akorát tak 20x míň vtipnýho... vedlejší "zápletka" s tichou poštou mezi automaty je pak už hodně velký wtf... ()

Zajímavosti (2)

  • Lister (Craig Charles) poté, co vstoupí do konverzace s palubním počítačem Pree, v záběru na Pree z kabiny mizí a znovu se objevuje. (GordonCZ)

Reklama

Reklama