Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 12 (2017) (série)


Silikonie (S12E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Siliconia

Obsahy(1)

Dobrá hospodyňka pro pírko i přes plot skočí. A co teprve, když jde o milovanou Listerovu kytaru značky Gibson. Její odchyt ve vesmírném prostoru však pro posádku Červeného tpaslíka skončí nepěkným překvapením, když se ocitne v rukou obávané Mechanizované intergalaktické liberální fronty, známé pod hrůzu nahánějící zkratkou MILF. Všichni, s výjimkou Krytona, mají poznat, co to obnáší být krytonifikován. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milf...ja se poseru :D. Ne tak vtipné jako první díl, ale dialogová výměna hlášek mezi hlavními aktéry funguje a má skoro stejnou kadenci jako dřív. Navíc námět opravdu dobrej. Od znovu nastartování seriálu desátou sérií zatím nejlepší start. Oba díly žádné výpadky a oba se drží blízko laťky legendárních 52. epizod. Držet pěsti, aby další 4 díly byly taky tak dobré.75%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda plná MILF je jedna z těch slabších. Není to naštěstí a díkybohu na úrovni Twenticy a Krysis (horší díly snad už ani být nemůžou), pořád je to vysoký nadprůměr, ale ve výsledku prostě slabší. Není to tak dobré jako první díl, není to ani tak vtipné, námět má tahle epizoda naprosto fantastický a i zde se našla kupa výtečných a nezapomenutelných scén (hlavně s Rimmerem po krytonizaci), ale ve finále to bohužel fakt bylo slabší. I u této epizody jsem se ale dobře pobavil a rozhodně jí nehodlám hanit tak, jako dvě výše zmíněné. O tomto námětu jsem si také myslel, že nemůže fungovat, ale fungoval. Ve výsledku opravdu super. 80%. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv frky byly dobré a i nápad se mi líbil, tak mi to přišlo poněkud slabší. Člověk je asi zmlsaný starými díly. Nebo nelze kvalitu udržovat na vysoké úrovní donekonečna. Tak či tak se i tak těším na další díl a doufám, že bude o chlup lepší, čímž vážně nechci říct, že by to tu bylo tak zlé. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V 15. minutě při prostřihu scény z Krytona (Robert Llewellyn) na všechny androidy, lze v horním rohu na okamžik zahlédnout mikrofon. (Nathaniell)

Reklama

Reklama