Reklama

Reklama

Epizody(1)

Recenze (12)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší Trpaslík. Některé nápady fajn (cigáro v uchu!) a třeba scéna, kdy Kryton s Listerem a Kocourem probírá možnost znovunastartování lidstva je skvělá, ale tak tupé přehlížení motivací postav (Kocour že nemrouská? Rimmer a existenciální krize? Naprostá tupost skoro všech Kočičích lidí.) jsou prostě na ránu. 3 hvězdičky spíše z fanouškovské nostalgie. Třeba tomu dodá šťávu dabing. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo seriálu celovečerák, no proč ne - seriál byl stejně tak dobrý že už u něj se stejně nedalo "dát jen jednu epizodu", tak proč ne takhle tři naráz, a s kontinuálním dějem,  takže příběhem trošku hlubším než klasická zápletka shrnutelná jednou větou. A Lister konečně jako pravý Kočičí Bůh, to je boží nápad. Méně boží je, že hustota hustých vtipů je tu trochu slabší než v půlhodinových epizodách, občas je to hlavně v první půlce trochu křeč - klasická posádka je vtipná jako vždycky, ti budou k popukání i na vlastním pohřbu, ale vedlejší postavy cílí občas mimo. A to, že i když tu Kocour má hned dvě hezké Kočky mu ani nedali možnost si konečně vrznout, to je prostě trestuhodné! (je mi ho líto :'( ). Jako vyvrcholení, rozloučení se seriálem by to snesitelná tečka rozhodně byla... ale stejně doufám že ještě nekončí. Co na tom že třeba Hollymu už je skoro osmdesát, pořád je s jeho IQ stejným jako 6000 učitelů tělocviku sympaťák se kterým se chci setkávat dál. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně mě hodně bavila dlouhá celovečerní forma. Jinak jsou mládenci už vážně sešlí, takže energií to zrovna nesrší, spíš je to tak melancholicky milé, ale pár vtipů přeci jen ještě přiletí, to zase jo. Rozhodně bylo fajn se na to podívat, i vzhledem k věku českých dabérů, kde už to do budoucna vypadá všelijak, například osmdesátiletý Zdeněk Dušek toho Krytona ještě dal, ale jak to bude u dalších potenciálních dílů je ve hvězdách. ()

Jayk19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

RD, hodinka třicet, až nezdravé množství vtipů a odkazů na předchozí díly seriálu, moje oblíbená parta, +napětí, +emoce. No pojď mi… Dodíval jsem se a rovnou jsem si i to dal znova. Pro milovníky RD je zbytečné něco psát, pro milovníky Britského humoru nutnost (tak jako celý seriál). Naprosto perfektní počin, děkuji tvůrcům. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This is the end! Anebo ne? Každý další díl, sérii či film jenom uvítám, vždycky se jedná o velmi dobrý zážitek. Tentokrát to bude hodně o kočkách a Lister se bude muset vrátit ke své božské existenci. Celovečerní film je po dvanácti sériích zajímavým počinem, a pokud se má jednat o zakončení Trpajzlíka, pak je to zakončení důstojné. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama