Reklama

Reklama

Černý anděl

(seriál)
  • USA Dark Angel
USA, (2000–2002), 31 h 10 min (Minutáž: 43–86 min)

Hudba:

Joel McNeely

Hrají:

Jessica Alba, Michael Weatherly, Richard Gunn, J.C. MacKenzie, Valarie Rae Miller, John Savage, Jensen Ackles, Alimi Ballard, Martin Cummins, Kevin Durand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Geneticky vytvořené mladé ženě se podařilo utéct z vojenské laboratoře a okamžitě splynout se světem lidí. Pracuje jako oni a dokonce poznává lásku. Snaží se však najít prototypy lidí jako je ona.... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Superpero k tomuto seriálu (2)

Černý anděl (2000) 

Megahustej seriál, kterej se mi naprosto fanaticky líbí. Lví podíl na tom samozřejmě má krásná a dobře hrající Jessica Alba. A dokonce Michael Weatherly už mi přestal vadit. Je to svižně natočený a hustý, příjemné překvapení je John Savage v roli hlavního záporáka. Bohužel po naprosto koulervoucí a geniální první sérii přišla velice podprůměrná série druhá, ale holt nikdo a nic není dokonalé. ()

Temný anděl (2000) (S01E01) 

Jessica je fakt megakunda. Co se pilotu týče některý části jsou fakt megahustý, hlavně útěk ze základny a ty flashbacky ze základny. Dobrá hudba. Akorát jsem od první chvíle nenáviděl Michaela Weatherlyho, to je totiž hroznej debil a sral mě. ()

Související novinky

Pilná včelka Cameron

Pilná včelka Cameron

27.12.2006

Nepočítajíc dokumentární štěky a televizní produkce typu Černý anděl, James Cameron toho za poslední dekádu moc nevyprodukoval. Ono je pravda, že po oscarovém kombajnu typu Titanic ani nebylo kam… (více)

Reklama

Reklama