Reklama

Reklama

V.I.P.

(seriál)
  • USA V.I.P. (více)
USA / Německo, (1998–2002), 64 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

J.F. Lawton

Hudba:

Frankie Blue

Hrají:

Pamela Anderson, Molly Culver, Shaun Baker, Natalie Raitano, Leah Lail, Angelle Brooks, Dustin Nguyen, Ed Quinn, Suzanne Whang, Michael Bailey Smith (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Atraktívna Vallery Irons (Pamela Anderson) sníva o živote v bohatstve, ale pracuje iba ako predavačka hotdogov. Jedného dňa ju pozve na rande filmová hviezda, ktorú sa pokúsi niekto zabiť a práve Vallery zachráni celebrite život. Jej život sa začína radikálne meniť, keď jej skupina profesionálnych bodyguardov navrhne, aby sa stala šéfkou bezpečnostnej agentúry. Má ísť len o reklamný ťah na prilákanie klientov a Vallery sa nemá nikdy dostať do akcie, ale situácia sa vyvinie tak, že jej osobný vklad do fungovania bezpečnostnej agentúry je oveľa väčší ako len prepožičanie mena. (pravo)

(více)

Recenze (154)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Velká prsa Pamely Anderson jsou tou nejzajímavější věcí, kterou pro titulní postavu scanárista vymyslel. Na celý seriál je to docela málo. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud vás vzruší pohled na třesoucí se silikon (obzvlášť efektní při scénce, ve které Pam střílí ve stoje z M60...ehm ehm), je tohle to pravé pro vás, vy žalostné trosky mužského plemene:))) Jinak V.I.P. zaujme snad jen tradičně líbivou kulisou krásných aut a těl rozličných pohlaví ;-) A přiznejme si to - Pamela Lee Andersonová nezůstává své pověsti skvělé herecké osobnosti nic dlužna ani zde:))) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tragické až na střechu, ale matně si pamatuji, že to stále nebylo dno všech seriálů a na nějaké ty ženské se tam dalo i dívat (i když "přístupné nad 18 let" by tomu slušelo více). Hrál tam vůbec nějaký skutečný herec/herečka nebo jen kamarádi Pamely a další hromada hloupých a neschopných panáků? ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Námět: prsa Pamely Anderson. Hrají: prsa (nejen) Pamely Anderson. Bez tohoto artiklu se jedná o uměle líbivou podívanou na hezké Americké ulice, plné nadupaných aut či uměle krásných postav. A ještě na nějakou tu trapnou akci, jelikož žánrem pro ony prsa byla zvolena krimi. Jak trapné. Pokud papkáte Pamelu, hvězdičku lze upustit. Ostatní mají jasno. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Lawton Entertainment, Sony Pictures Television ,Global Entertainment Productions GmbH & Company Medien KG, Lafitte Productions // ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hyperaktívny, extrémne dynamický akčný seriál, približne rovnako príšerný, ako je Pamela Andersonová hérečka ale práve svojou úplnou blbosťou celkom baví. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, příšerné, ohavné....a spousty a spousty dalších podobných výrazů jsou synonem tohohle seriálu. Zkrátka jasný odpad, ale za Pamely prsa je to za půl hvězdičky :)..... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

1 / 10 Vďaka hlavným hrdinkám sa na to pozerať dá, ale objektívne treba povedať, že to je komerčná hollywoodska hovädina plávajúca v plesnivej žumpe plnej použitých prezervatívov a injekčných striekačiek - a ja mám radšej horúci čaj... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Co tady hodnotit? Kvalitu seriálu? Nápaditost jednotlivých dílů? Proboha, vždyť obsazením hlavního poprsí, pardon, představitelky, bylo všem jasné, o co jde. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Seriál istého času dávali v televízií a ja som ho pozerával niekedy na začiatku nového storočia. Pamätám si, že ma nejak zvlášť nebavil, bol to taký ten béčkový seriál, ktorých bolo v deväťdesiatych rokoch množstvo a ktorý sa pozerá len z nudy. Ja som sa nudil asi často, lebo som videl veľa častí, ale možno to bolo aj preto, že som nastúpil do puberty a bolo celkom fajn dívať sa na trojicu sexy krások s bujnými vnadami. Príbehy zaujímavé neboli, ale prečo sa nedívať na trojicu ozbrojených ženských, ktoré si nevidia na zbraň cez poprsie, všakže? K seriálu by som sa asi už neodhodlal vrátiť. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

V.I.P som príiš často nesledoval ale keď už som si to pozrel celkom som sa zabavil, hoci Pamela mi tam príliš nesedela, zjavne aj preto, lebo patrí do Pobrežnej hliadky a jej postava v tom seriáli bola skôr zbytočná ako prospešná. Keby to bolo naozaj, už by ju asi stokrát zabili ale tak zábava to nebola najhoršia... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ideálny 90s brainwashový trash. Výplach na poobedie pracovného dňa. Po škole domov, zapnúť telku a ejha Pamela Anderson a 90s televízna akcia. Bolo mi vtedy treba viac? ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

To je bomba! Tohle je prostě neuvěřitelné! To jsem ještě neviděl! No já se picnu! Pamela ztrácí soudnost a jestli to tak půjde dál, nikomu nebude připadat sexy, jen blbá plastová figurína. ()

Reklama

Reklama