Reklama

Reklama

Xena

(seriál)
USA / Nový Zéland, (1995–2001), 98 h 9 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Lucy Lawless, Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith, Hudson Leick, Karl Urban, Alexandra Tydings, Adrienne Wilkinson, Márton Csókás, Danielle Cormack (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(134)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Byla jí Xena, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Její odvaha změní svět. (oficiální text distributora)

Související novinky

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

22.03.2013

Byl vydatnou posilou v Rychle a zběsile 5. Vlastně kdykoliv byl na plátně, kradl si show pro sebe (není divu, že právě on měl privilegium pronést jedno povolené „f*ck" v PG-13 filmu). Drsný agent… (více)

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

03.06.2009

Představa, že by někdo natočil celovečerní remake Xeny a do hlavní roli obsadil Natálku, je vskutku... přiznejme si to, lákavá. Ne, nedojde k tomu. Přesto si Natalie velmi podobnou postavu (resp.… (více)

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

01.04.2009

Nikdo neví, odkud ta móda najednou přišla (vždyť posledně tady byl průšvih s názvem Poslední legie), ale najednou filmové a televizní tvůrce ohromně zajímá antický Řím. Kromě plánovaného… (více)

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama