Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1

(série)
Velká Británie, (1977–1978), 10 h 50 min (Minutáž: 50 min)

Hrají:

Gordon Jackson, Martin Shaw, Lewis Collins, Angus Mackay, Christopher Ellison, Penny Irving, Anthony Steel, Walter Gotell, Felicity Dean, Pamela Salem (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první sérii Profesionálů mám pěkně za sebou a musím říct, že jsem se u ní i docela pobavil. Většina dílů má sice průměrnou úroveň, ale našel jsem tu asi i dva opravdu nadprůměrné díly. Každopádně na tehdejší dobu jde opravdu o solidní podívanou, navíc ústřední dvojice Bodie a Doyle jsou sympaťáci a nejdou pro ránu daleko – což se mi samozřejmě líbí. Občas se tu sice vyskytne i nějaká ta nelogičnost a přemrštěnost, ale oproti těm dnešním sračkám bohatě stačí ke spokojenosti diváků i 50 minutový díl, který má hlavu, patu i slušnou porci akce… ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdykoliv se tahle svérázná dvojice pod bedlivým dohledem George Cowleyho objeví na televizní obrazovce, tak znatelně převyšuje veškerou seriálovou kriminální produkci. Svižný děj, charismatičtí herci, netriviální zápletky a anglický humor - to jsou hlavní přednosti dnes už legendárního seriálu, u kterého víte, že i když poběží i za dalších deset let, čas si na něj vyšetříte!! ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V úvodní scéně, kde Bodie (Lewis Collins) a Doyle (Martin Shaw) předávají vězně na letišti, je zobrazen nástěnný kalendář a datum 27. července 1977. Noviny však obsahují zprávu o aktuální loupeži banky s datem 23. listopadu 1977. (Epistemolog)
  • Ve skutečnosti navzdory svému bojovému postoji herec Gordon Jackson nikdy nesloužil v armádě a druhou světovou válku strávil stavbou motorů v továrně Rolls Royce v Glasgow. (Epistemolog)

Reklama

Reklama