Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1 (1977) (série)


Za vším hledej ženu (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie The Female Factor (více)

Obsahy(1)

Z Temže vyloví mrtvé tělo luxusní prostitutky Ann Seafordové, která se těsně před smrtí pokoušela spojit s Doylem, s nímž se znala ještě z doby jeho působení v protidrogové jednotce. Doyle je přesvědčen, že zemřela právě proto, že mu chtěla sdělit něco závažného a společně s parťákem Bodiem vyrážejí do domu, kde bydlela, aby zjistili víc. Cowley si nemyslí, že by smrt Ann byla případem pro CI5, svůj názor však rychle změní, když v domě objeví lístek se soukromým telefonním číslem samotného premiéra. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět slušný díl a ani napodruhé Profesionálové nezklamali. Tentokrát se to točilo okolo luxusních kurviček, lstivých pasáků a blbých politiků. Inu to si vážně ti staří fotříci myslí, že s nimi mladé holky chrápou z „lásky“? Ale hovno, kvůli prachům nebo v tomto případě drogám za odměnu. Ani bych se nedivil, kdyby Doyle s tou mrtvou Ann v minulosti chrápal…Mělo to zase slušnou akci i atmosféru, takže i v tomto případě dávám lepší průměr 60% a „kočičky“ tu hrály vážně luxusní… ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů seriálu, a hned na začátku. Zápletka sama o sobě, byť zajímavá (ale samozřejmě trochu černobíle studenoválečná - byť je mi jasný, že v tajných službách na obou stranách železné opony bylo nemálo takových, pro které účel světí prostředky), z toho dílu nic extra nedělá. Ale zajímavých momentů se do něj vložilo víc, než dost - rvačka v hospodě, Doyle u šlapky,... A co z něj skutečně dělá nářez, je závěrečná přestřelka, zejména její vyvrcholení (Terkov je asi nejnesmrtelnější postava celého seriálu s výjimkou samotného Doyla a Bodieho). Miluju ten díl odmalička a nikdy ho nepřestanu milovat. Plný počet. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý diel. Myslím, že aj reálne vo vysokej politike má vždy niekto niekoho v hrsti. Mám pocit, že Bodie a Doyle mali neskôr aspoň o niečo inteligentnejšie priateľky, než tieto dámy na začiatku. Bodie s pivom v ruke zamachroval:-) Medzičasom sa už toho toľko natočilo, že dnes už to nemusí byť nič výnimočné, ale verím že svojho času to bola bomba. ()

Reklama

Reklama