Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Británii pobývá kontroverzní americký politik John Jerry Patterson, což je pro šéfa CI5 vždy starost navíc. Navzdory všem Cowleyho bezpečnostním opatřením se však Američan stává přímo za bílého dne obětí troufalého vražedného útoku. A co hůř, díky indiskrétnosti bulvárního deníku jsou známa jména a adresy očitých svědků atentátu. Je jasné, že to pro všechny znamená smrtelné nebezpečí. Bodie a Doyle se pokoušejí zabránit nejhoršímu a ve svém úsilí nacházejí zdatného pomocníka v dalším členovi týmu Tommym. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novináři jsou pěkné svině a tak za jejich křivárnu a seznam zaplatí svědci přepadení a vraždy svým životem. Samozřejmě že ne všichni, ale tentokrát to budou mít chlapci Bodie, Doyle a Cowley dost těžké. Stojí proti nim chlapci, kteří se neštítí ničeho. Naštěstí jim pomůže drsňák a blázen Tommy, který si taky rád hraje na akčního hrdinu…Počet mrtvých opět slušný, stejně tak i některé akční pasáže. Samozřejmě nesmí chybět ani pár nechtě humorných situací, při kterých si divák poklepe na čelo, ale jinak si i tento díl udržel slušný průměr… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, ve kterém padouši opět dokládají, že mají daleko lepší schopnosti než profesionálové s celým policejním aparátem. Nedělá jim problém vypátrat nepohodlné svědky, ať jsou kdekoli, a "pomáhat a chránit" tak jezdí všude pozdě, doslova po funusech, byť coby nevěřící bez křížku. Ale kralického klenota Láďu Křížka s sebou vzít mohli, pozvedl by pozůstalým náladu některou ze svých krásných písní, třeba "Ještě chvíli hřej". Jinak stejně jako ostatní mě vzal konec Tommyho, ale hned jak jsem ho poprvé viděl, bylo mi jasné, že to s ním špatně dopadne. Byl totiž mnohem víc kůl než duo B&D a přes tu patku nemohl pořádně vidět. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů, ve kterém hlavní dvojici poněkud zastiňuje rakeťák Tommy Mckay (John Castle), ve srovnání s nímž působí Boddie a Doyle jako trochu přecitlivělí a příliš opatrní chlapíci (zejména můj favorit Bodie mě svým vyměknutím v "zemi nikoho" trochu překvapil, ale aspoň to bylo vtipné:-)) Cowley zase chvílemi propadá depresi, ale Bodie ví, jak ho hodit do pohody. I když si to pak trochu pokazí, když neví, že je zapnutá vysílačka... Za zmínku stojí rovněž legendární feťák Piksla, původním jménem Plechovka ("Každej tady zná Pikslu. Je v pohodě"). ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Civilisti prekazia lúpež a natocia ju na kameru, tak lupiči sa rozhodnú všetkých svedkov postrielat. Takýto námet by chcel kopec dobrých prestreliek, nie len jednu na konci. Kolega Tommy bol ešte väčší drsnak ako Bodie. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně smutný díl kde CI5 prohrává na plné čáře... Ano novináři udělali svojí práci to má Cowley pravdu, ale on ne až tak dobrou... Ta přestřelka na konci dílu nebyla vůbec zlá, dokonce i vtipná, ale ten Tommy to odnesl zbytečně... To se dalo čekat :( ()

Reklama

Reklama