Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cowleymu zavolá tajný spolupracovník CI5, že narazil na něco velkého, než mu však stačí prozradit cokoliv konkrétního, je zavražděn. Jedinou stopu představuje lístek z kuželkárny, do které se také ihned vypraví Bodie s Doylem. Čeká je noc v podniku plném podivných existencí, z nichž se nakonec vyklube radikální rasistická skupina s nutkavou potřebou zdůraznit své požadavky odjištěnou jadernou bombou. A časovač už neúprosně odpočítává čas k výbuchu. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně zatím nejslabší a nejvíc nudný díl. Sice jim odkráglují kámoše, ale oni si v klidu nakráčejí do kuželkárny, chovají se jako dementi – no oni se tam divně chovají úplně všichni a vše vygraduje jadernou bombou, kterou by ta slavná výjezdovka nestihla zneškodnit ani hovno. Ještě že Bodie a Doyle mají tryskačové auto, které to z jejich kanclu do klubu Vlaštovek stihne v rekordním čase a ještě pomůžou zneškodnit bombu…Naivní scénář tentokrát neokouzlil, ještě že pobavilo alespoň vyrypování černocha do Doyla, který mu pak rozbil pořádně držku… ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, tak dobra. Slabsi scénář, ale cožpak těm legendám může někdo dát méně než tři hvězdy...? Za me rozhodně 70%+. Já na tom seriálu trávil vecery u babičky. Ale jedno musím dodat. Tyhle vymazlene remasterované verze seriálu spíš škodí. Nemá to tu správnou patinu přelomu sedmdesátých - osmdesátých. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady žádná extra kráska jako minule nebyla, škoda... A já tedy nejsem žádný "jaderně bombový" inženýr, ale když už ten "robertek" z té koulebomby :-) vytáhli a nebyly tam tedy již kostry vzájemně propojené (pokud by to mohlo mít vůbec význam) a byly tam tedy jen dva vodiče, čili jeden uzavřený obvod, je dle mého, zcela lhostejné, který drát přestříhnete a je zneškodněna... Bum :-) ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasné že to s tou bombou "na poslednú chvíľu" bola blbosť, ale mňa to bavilo, dobré rozhovory, sledovačka, Bodie a Doyle študenti medicíny a David predsa len udělal z Goliáše sekanou :-) prísambohu, že Doyle nebol jediný komu už ten afro s guľou v ruke pil krv. Aj keď sa všetci okolo trasú strachom chlapci profesionáli sa tvária akoby to bola denná rutina stáť vedľa bomby, ktorá má vybuchnúť za pár sekúnd. Sledujem staršie stiahnuté verzie, aby to tú "patinu" nestrácalo. Neviem prečo dnešná televízia zmenila aj chlapíka čo hlási na začiatku obsadenie a dabing a dala tam nejakého "uhladenejšieho". Na týchto seriáloch by sa absolútne nič meniť nemalo. ()

Reklama

Reklama