Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1 (1977) (série)


Přílišná starost (S01E12)

(epizoda)
  • Velká Británie Look After Annie (více)

Obsahy(1)

Do Británie přijíždí kázat Annie Irvineová, charismatická zakladatelka levicově zaměřené Bratrské křesťanské aliance. Zapálená idealistka a plamenná řečnice touží spojit politiku a náboženství v jeden harmonický celek a kromě vášnivých příznivců má i mnoho stejně vášnivých odpůrců. Kdysi byla Cowleyho velkou láskou, a tak není divu, že má obavy o její bezpečnost. Před dvěma lety po Annie v Americe vystřelil atentátník, CI5 ovšem nehodlá připustit, aby se něco takového opakovalo. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i Cowleymu se kdysi zapalovala lýtka, jen škoda že se z jeho bývalé lásky stala fanaticky pobožná kráva. Ani to ho však nezastaví před tím, aby jí během pobytu v Anglii chránili jeho „chlapci“. Přece jenom si i po tolika letech stříkl do textilu, když zjistil, že se opět po takové době objeví v jeho přítomnosti. Jenže má obavy, že by na ní mohl být spáchán atentát a to zcela oprávněně. Ještě že na tuto práci byli najmutí totální břídilové, ovšem happyend nečekejte milí diváci! Ta černá dodávka u zadního vchodu byla absolutně „nenápadná“… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že Kauli u svých fanynek tímhle dílem dost ztratil: 1. rád chodil často na operu. Myslím, že žádná žena nemá nic proti tomu, vydávat se jednou za čas za kulturního člověka a strpět jedno představení tohoto žánru, při kterém si dá nenápadně do uší špunty a přemejšlí si o svých věcech, ale dělat to pravidelně? 2. jeho vkus na ženský. Co si budeme nalhávat, ta řečnice byla dost divná ve všech směrech, a v závěru prokázala i velkou hloupost, jak takového člověka mohl Kauli milovat? No na druhou stranu... bůhví jaký má Kauli fanynky... třeba jim tenhle fakt naopak dává naději. Ok, tak tenhle bod zatím nechávám otevřený. 3. Kauli několikrát prokázal vysoký deficit ve svém úsudku. Ví, že se na tu jeho dávnou lásku chystá atentát se zapojením víc lidí, a přesto na její ochranu vyčlení jen tři lidi?  V závěru vidí, že ta jeho ženská vyděšeně běží ulicí, tak utíká za ní a křičí na ni a vůbec ho nenapadne, že se jaksi nezačala z čista jasna věnovat joggingu, ale že před někým prchá? Noo a tak musel dostat na budku, aby se mu rozsvítilo. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cowley se ukázal i v jiném světle... NJN i ve starém kocourovi mohou bouchnout saze... :))) "neměli jsme něco vyřídit...?! --- nepamatuji se..." :))) to byla ale baba teda :/ ()

zamboni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bodie s Doylem: Umíš si představit Cowleyho a ženy? No to tedy ne, myslíš jako romantiku a tak podobně? To fakt ne, ale úplně vidím jak nejdřív rozkopne dveře, hodí ji na gauč a prohledá jí... ()

Reklama

Reklama