Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2

(série)
Velká Británie, 1978, 8 h 20 min (Minutáž: 50 min)

Hrají:

Trevor Adams, Gordon Jackson, Martin Shaw, Lewis Collins, Cheryl Kennedy, Bryan Marshall, John Stratton, Tony Caunter, Diana Weston, Martin Wyldeck (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se rovněž jako ta předchozí vcelku zdařila. Průměrnou úroveň si udržel každý z jednotlivých dílů, takže po této stránce rozhodně spokojenost. Stejně tak i hlavní trio (Bodie, Doyle a Cowley) nezklamalo, občas i zaperlilo. Po akční stránce si taky nemůžu moc stěžovat, takže budu hodnotit tuto sérii nachlup stejně jako tu minulou… ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdykoliv se tahle svérázná dvojice pod bedlivým dohledem George Cowleyho objeví na televizní obrazovce, tak znatelně převyšuje veškerou seriálovou kriminální produkci. Což je pro ně ostuda a pro nás s ohledem na současné kriminálky smůla. Svižný děj, charismatičtí herci, netriviální zápletky a anglický humor - to jsou hlavní přednosti dnes už legendárního seriálu, u kterého víte, že i když poběží i za dalších deset let, čas si na něj prostě uděláte. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Scéna s havarovaným autem nebyla pečlivě připravená nehoda. Auto dostalo doopravdy smyk a narazilo do kameramana Johna Maskalla. (Epistemolog)
  • I když je puška modifikovaná AR-10 (předchůdce M16), musela v době vydání epizody působit velmi futuristicky. Jde o vůbec první použití laserového zaměřovače ve filmu či seriálu. (Sharky95)
  • Jediná epizoda, kde Bodie (Martin Shaw) ve svém autě používá dvoutónovou sirénu. Všechny ostatní epizody pouze rozsvítí dálková světla. (Epistemolog)

Reklama

Reklama