Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2 (1978) (série)


Pronásledovaný lovec (S02E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bodie a Doyle mají otestovat novou výkonnou zbraň s laserovým zaměřováním. Cowley chce znát její přednosti i nedostatky, chce vědět jak může být CI5 užitečná a jak by byla nebezpečná, kdyby padla do nepovolaných rukou. Jenže právě to se bohužel stane, když zbraň z Doyleova bytu někdo ukradne. Cowley soptí a aby toho nebylo málo, Doyle jen o vlásek uniká několika útokům. Ať už zbraň ukradl kdokoliv, zdá se, že je to osobní a neznámý s profesionály rozehrává smrtící hru na kočku a na myš, na jejímž konci chce vidět Doylea na kolenou. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne toto sú TÍ Profesionáli, ktorých mám rád. drsná, rýchla a žlčovitá akcia, pochmúrne britské exteriéry (a ešte temnejšie interiéry), napínavá zápletka a parádna chémia medzi ústredným triom. V tomto smere nemôžem neoceniť finálny moment, kedy sa Bodie brutálne vyhráža smrťou psychopatovi i jeho psychopatickej žene, na čo sa žena obráti na prítomného Cowleyho a pýta sa ho, či to počul. "Nie, nič som nepočul." Bodie sa k nej nakloní a sebavedomo šepne: "A tiež veľmi zle vidí." Scenár zostarol (laserová zbraň?), ale možno i práve vďaka tomu majú Profesionáli také čaro a ak by raz vznikla celovečerná verzia, mala by podľa mňa byť umiestnená do 70-tych rokov a rozhodne by sa nemala aktualizovať do súčasnosti.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doyle zas jednou myslel ptákem, tak jako už několikrát předtím a nechal si přímo před frňákem ukradnout supermoderní zbraň, kterou měl hlídat. Bodie jako správný parťák mu jí chtěl pomoci najít, ale tentokrát proti nim stojí těžký protivník. Je všude o krok před nimi, několikrát jim dá jasné varování, že je může zabít bez mrknutí oka a Doyle stejně pořád myslí na vlhkou jeskyňku…Další z úsměvných dílů, kde logika dostává lehce na frak – hlavně tedy co se utajení a bystrosti naší partičky týče, ale jinak to mělo opět vcelku snesitelnou atmosféru i herecké výkony všech zúčastněných… ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ve všech dílech kde hrají ženy tak jsou to bestie , mladé, staré mazané IQ 10 zdraví děda ci5 jsem už viděl mockrát kluci jsou bezva vč cowleyho , i když se ve skutečnosti moc rádi neměli ahoj:-) ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl šlape na plné pecky a jako dítě jsem ho měl hodně rád. Fascinace puškou s laserovým zaměřováním je ústředním bodem dílu. Dnes již celkem úsměvné, ale ve své době byli všichni se zaměřovacího bodu v podobě červené tečky unesení a scénář s ním velice dobře pracuje. Esenciální díl seriálu ... ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doyle stratí super novú zbraň, ktorú má na starosti a neznámy strelec po ňom ide. Vlastne si ich podáva ako na striebornom podnose. Nakoniec je najväčšia zradkyňa ženská. Bodieho vyhrážky boli super, len na finálne vysporiadanie by som chcela viac akcie. ()

Reklama

Reklama