Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další existence CI5 je ohrožena. Bodie dostane od informátora tip na velkou zásilku heroinu, za níž mají stát bratři Cooganové, které se Cowley už dlouho snaží dostat. Při zásahu v jejich domě však nic nenajdou a co hůř, mladší z bratrů je ráno po zadržení nalezen mrtev v důsledku protržené sleziny. Zranění mu měl způsobit Doyle a právník Cooganů iniciuje zahájení vyšetřovacího soudu, jehož smyslem má být rozpuštění celé organizace. Cowley se za CI5 bije jako lev, otázka ovšem zní, jestli to bude stačit. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série zatím příliš exkluzivní podívané nenabízí, spíše naopak. I tentokrát si nejeden divák lehce zaklepe na čelo, ovšem nevíme, jestli je britská justice skutečně tak blbá jako ta naše, nebo to byl tvůrčí záměr. Chudák Doyle je obviněn ze zabití a Cowley a spol se nechává ochcávat kariéristkou, která si vodí za sukni jak soudce, tak i všechny kolem. Mafiáni mají zelenou, jejich obhájce v klidu všechno vyzvoní přímo před obhájci zákona jako největší borec, a kluci ze zvláštního útvaru pomalu vytahují kapesníky a bečí jako malí kluci. No ještě že jsou jejich protivníci blbí a nechají hlavního svědka přežít…Další epizodka k pousmání, ale tak hlavně že tomu vládne hláška: Doufám, že jste měli k obědu spoustu špenátu… ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak tento díl se mi moc líbil, jeden z lepších:-) ta hezká hérečka Lisa Harrow hrála v heriotovi :-) 1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo ***** Všechny velké a malé bytosti (TV film) ***** :-) 25.5.2o2o ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Lisa Harrow jako žalobce s neprůstřelnými argumenty servíruje všem fakt těžkou čočku. Díl by byl silný i sám o sobě, ale její role to zvedá opravdu vysoko nad průměr. Její naléhavý projev mne zaujal už dříve v povedém pokračování Omen 3. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Informátor- Jste sami? Bodie- Ále Párkré.... Informátor- A tenhle? Doyle- Nestarej se....Takýmto štýlom sa jednoducho rozprávajú Bodie a Doyle, ale aby konali bezprávie, tak to ani náhodou. Napriek tomu musel prebehnúť súd s nesmierne arogantným a falošným bratom zabitého a pichľavou "fúriou" ako ju v nestráženom okamžiku nazval Cowley. Veľká škoda, že stopáž dielu nedovolila dotiahnuť veci do riadneho konca ohľadom nájdenia tých drôg a poriadne to vrátiť tomu arogantnému týpkovi. ()

Zajímavosti (1)

  • Jediná epizoda, kde Bodie (Martin Shaw) ve svém autě používá dvoutónovou sirénu. Všechny ostatní epizody pouze rozsvítí dálková světla. (Epistemolog)

Reklama

Reklama