Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2 (1978) (série)


Ve veřejném zájmu (S02E05)

(epizoda)
  • Velká Británie In the Public Interest (více)

Obsahy(1)

Na Cowleyho se obrátí Thomas Pellin, jednatel Organizace mladých gayů. Když se pokusil o založení pobočky v jednom nejmenovaném městě, v noci kancelář přepadli maskovaní muži a násilím jej vyhnali z města. Takové věci se stávají, Pellin má ovšem podezření, že za incidentem stála místní policie. A něco takového už stojí za to prověřit. Zvláště, když se Cowley dozví, že v tomto městě policie pod vedením ctižádostivého vrchního inspektora Chivese dokázala o pětinu snížit kriminalitu, zatímco jinde čísla rostou. Zavádění policejního státu by totiž rozhodně nebylo ve veřejném zájmu. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Město bez drog, násilníků, vrahů, homosexuálů a kurev – Ráj to na Zemi…Tedy alespoň podle tamního policejního „kápa“. Bodie a Doyle dostanou za úkol prozkoumat terén a zjistit, jak to tam chodí s policejní důsledností, která si vydobyla pozoruhodné renomé a snížila zločinnost o tolik procent…Správný týpek byl ten blonďatý (správný) polda, jinak jsem čekal, že to chlapci z CI5 rozbalí trochu víc a pořádně ty sviňáky proženou…Inu každý den není posvícení. Lepší průměr 60%. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ten vyhrotený záver pridávam hviezdu, nevedela som sa dočkať kedy to Bodie s Doylom tým nafúkaným fašistickým panákom ukážu. Takto to chodí keď sa nejaký malý pamprdlák chce pretlačiť k moci a byť za každú cenu niečo viac. Nie tak neaktuálne keď vidím čo sa deje vo svete aj dnes. ()

Reklama

Reklama