Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2 (1978) (série)


Jízda na slepo (S02E09)

(epizoda)

Obsahy(1)

Cowley vysílá Bodieho a Doylea na mimořádnou akci. Úkol zní jasně: do londýnských doků přijede ráno člunem jistá osoba, kterou v roli osobních strážců doprovodí na dvě adresy a pak zpět do doků, kde bude opět čekat člun. To je vše. Věc má ovšem samozřejmě háček. Pokud by se jistí lidé dozvěděli, že tato osoba navštíví Británii, pak se ji bezpochyby pokusí zabít. V případě potíží se navíc oba mají tvářit, že CI5 ani Cowley nikdy neexistovali. Doyleovi ale nejvíc vrtá hlavou, proč jim Cowley při zadání úkolu podal ruku. To přeci udělal naposledy, když je přijímal k CI5. Na nějaké dlouhé přemítání ovšem není čas, protože potíže nastávají velice záhy. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, které jsem si pamatoval už z dospívání, kdy jsem Profesionály viděl poprvé (jen několik dílů – nesledoval jsem je pravidelně). A to hlavně díky onomu Tlouštíkovi v podobě ochranky. Rozhodně jde o jeden z nejlepších dílů této druhé série. Mělo to slušný děj (i když jezdění z místa na místo a pár přestřelek pro někoho nemusí být žádné terno). Po akční stránce si taky nemůžu stěžovat. Takže v tomto případě dávám lepší nadprůměr… ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh je sice slabší, ale snad ani nikdo nečekal, že by to bylo jinak. Celý díl je na první pohled jedna velká honička a přestřelka. Nejde o to dopadnout pachatele, nejde o to, kdo chce onu osobu zabít, vše je jen podkladem pro jednu velkou akční jízdu, která se povedla na výbornou. Pro toho, kdo chce něco jiného, než jen střelbu z Browningů a kvílení pneumatik, to samozřejmě asi nebude to pravé, ale ti, co mají na Profesionálech nejradši akci, mají žně. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná epizoda plná překvapení a zvratů... To je tak když se pěšáci obětují pro vyší dobro... Chudák Tloušťík ten teda dopadl, ale zas bylo jasné, že to tak dopadne... ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najobľúbenejších epizód. Aj keď nad týmito vládnymi operáciami kde sa pobavene sleduje ako niekto riskuje život a umiera množstvo ľudí, len nechápavo krútim hlavou. Tlsťoch bol super. "Je to fešák" :-) ()

Reklama

Reklama