Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 3 (1979) (série)


Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)

(epizoda)
  • Velká Británie The Madness of Mickey Hamilton (více)

Obsahy(1)

Před jednou londýnskou nemocnicí dojde k atentátu na afrického diplomata. Útok je vyšetřován ve spolupráci s MI6 jako potencionální dílo teroristů, chtějících vyvolat konflikt mezi Západem a jistou africkou zemí. Na celém případu ale něco nesedí. Podle množství stop na střeše, odkud se střílelo, to vypadá na naprostého začátečníka. A to by nasvědčovalo spíše osobnímu než politickému motivu. Poměrně záhy se ukáže, že při prvním útoku nebyla podstatná oběť, ale místo, kde ke střelbě došlo. Někdo zkrátka nemá rád doktory a je potřeba ho zastavit za každou cenu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch rozhodně zajímavějších dílů této série a celkově celých Profesionálů. Ian McDiarmid sejme několik doktorů kvůli pomstě a nakonec zemře jako „vůl“. Mám raději tyhle díly bez „politického podtextu“, protože mi přijdou rozhodně zajímavější a svým způsobem v nich nechybí ani potřebné emoce. Stejně jako Doyle dokážu pochopit jeho pohnutky, proč to udělal. Ten běh do 25 patra bych nechtěl absolvovat. Ani se nedivím, že to dalo všem pěkně zabrat a líbila se mi Cowleyho štiplavá poznámka o kondici… ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý diel. Chudáčik nešťastný Mickey Hamilton. Bodie s Doylom zo začiatku machrujú naplno, vyjsť 25 poschodí je však celkom fuška. Tie socialistické byty a atmosféra ma vždy fascinujú. Doyle to vystihol. Škoda že ten policajt sa zachoval ako tupec. ()

Reklama

Reklama