Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 3 (1979) (série)


Sluha dvou pánů (S03E08)

(epizoda)
  • Velká Británie Servant of Two Masters (více)

Obsahy(1)

Bodie s Doylem dostávají nepříjemný úkol. Zdá se, že jejich šéf Cowley si vystýlá hnízdo na horší časy a chystá se prodat podezřelým Němcům granáty PS2. Ty obsahují vysoce účinný nervový plyn, který každého protivníka promění v uzlíček nervů, žadonící o pomoc. A je na Bodiem a Doyleovi, aby mu tento soukromý kšeftík dokázali. Přes počáteční nechuť špehovat muže, kterému stoprocentně důvěřují, se do kyselého jablka zahryzávají s důsledností sobě vlastní a zdá se, že podezření nelhalo. Cowley si ve skladu vyzvedává padesát kusů inkriminovaných granátů a spěchá na utajenou schůzku. Je vážně možné, že by se šéf CI5 takto hanebně zaprodal? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl třetí série a že by Cowleyho zrada? Ale hovno…To jiný stařík si chtěl přivydělat…Až jsem čuměl, jak se Doyle a Bodie nechali až moc lacino přemoci a jak lacino se ze svého vězení dostali…No všichni měli štěstí, že jejich protivníci moc IQ nepobrali, protože jinak by to nebyla taková „sranda“, jako když postupně zaplňovali nákladový prostor auta…Jen škoda, že ten závěr byl dle mého dost odfláknutý a zjednodušený…Inu i tentokrát šlo o dost průměrnou podívanou… ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David de Keyser jako vyšetřovatel, který to nezvládl. Všímavý divák si ho určitě pamatuje ze seriálu Jistě, pane premiére, kde v díle Vítězství demokracie hrál izraelského velvyslance. A když jsme u toho Jima Hackera, lze v tomto díle vidět i Johna Savidenta, který si zahrál tlustého úředníka v Jistě, pane ministře. ()

Reklama

Reklama