Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 4 (1980) (série)


Na útěku (S04E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

CI5 již pět měsíců sleduje jistou Christinu Herzogovou, zakladatelku teroristické skupiny Dreisinger-Herzogová, která se v minulosti smutně proslavila velkým pumovým atentátem na frankfurtském letišti. Až dosud byl klid, nyní však v Londýně zavraždili špičkového agenta CIA a čin nese rukopis Wernera Dreisingera. Je tedy nejvyšší čas ženu zadržet a předvést. Právě když se ji Bodie s Doylem chystají v tichosti sebrat, za ní však přijde neznámá žena a Cowley mění plán: sledovat, nezasahovat. CI5 se tak dostává na stopu přípravy rozsáhlé teroristické operace. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt zatím nejslabší série, hlavně tedy co se atraktivity a kvality jednotlivých příběhů týče. Ani tentokrát jsem z toho nebyl zrovna „ na větvi“. Teroristická organizace, které Bodie a Doyle předvedou opravdu ochotnické herecké vystoupení a přestřelku, u které jsem musel jen kroutit hlavou. Ani se nedivím, že jim to nesežrali. Navíc jsem se u tohoto dílu i dost nudil, což je sakra špatně. Takže tady půjdu po (Kuželkách) k podprůměru. Nebavilo… ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl. Žádná pořádná hláška, hodně zfušovaná zatýkačka v knihovně (divím se, že pan Cowley nedal klukům pořádnou sodu) a závěrečná akční pasáž se taktéž moc nevydařila. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda divný díl I ta přestřelka na konci byla hodně divná... Teda když tam vezmu odstřelovače tak je snad naučím střílet puškou a ne aby se bojovalo pistolemi... Njn holt mají to ve scénáři.. :))) ()

Reklama

Reklama