Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čínská mafie pašuje přes Londýn do Berlína velké množství heroinu, určeného především pro americké vojáky v Západním Německu. Mimořádně čistá droga tak nejenže rozsévá smrt mezi londýnskými narkomany, ale navíc hrozí poškodit anglo-americké vztahy. Není tajemstvím, že se na špinavém obchodu podílejí i východoněmečtí soudruzi a je potřeba podniknout rázná opatření. Proto se o případ zajímá CI5 a Bodie s Doylem pracují v terénu pod falešnými identitami. S vyšetřováním jim tentokrát pomáhá mladá seržantka, povolaná z Hongkongu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív otravovali Rusáci a teď tu pomyslnou štafetu přebrali Číňani. Hajzli jedni šikmoocí pašují přes Británii do Německa heroin a jiné drogy…No a pomoci Profesionálům musí přijet policistka až z Hongkongu. Tu samozřejmě hned sbalí na své kudrliny Doyle – no jasně, jak jinak. Asi nejvíc pobavila tajná práce v terénu, kde si Bodie hrál na bezdomovce (neholil se, Cowleymu smrděl…) a Doyle zas prodával ovoce a zeleninu a dostal se do křížku s dvojicí dementních obyčejných poldů…Zbytek příběhu nic extra, stejně jako závěr… ()

nervoznideda

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přesto ty 3 blbce miluji cowly bodie už to mají za sebou jen doyle ještě žije, ani my tu nebudeme zaclánět ,tento seriál mne už baví 4o let viděl jsem ho xkrát , prostě na ty kluky nelze zapomenout stejně jako na dempseye s makpeasovou to jsou nezapomenutelné seriály nc:-) ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl osobně nemám moc rád. Zaprvé protože je ta zápletka až fantasmagoricky antikomunistická (Východní Němci používající triádu k zfetovávání Yankees v Západním Německu - mimochodem neměli ti k dispozici dost fetu i beztak? :D) - o to větší div, že ji s drobnými střihy odvysílala už osmdesátková ČST (tím pádem se mi nechce věřit, že by neprošla Za vším hledej ženu, kderá by šla zakamuflovat mnohem jednodušeji). A zadruhé ten špatný konec, kdy padouši uniknou trestu. A důvod je až imbecilní - blbá diplomatická imunita. Nejenže se mi nechce věřit, že by Cowleymu nedocvaklo, že ten docela významnej Dederon, co stojí v čele té bandy, bude mít imunitu. Ale k tomu všemu autoři jaksi pozapomněli (stejně jako o desetiletí později tvůrci Smrtonosné zbraně 2, kde diplomatickou imunitu zrušila jen kulka mezi oči), že když ho chytili při činu a důkazy jsou nezvratný, mají plný právo ho poslat na první letadlo domů - a samozřejmě požádat o jeho vydání (což by NDR s velkou pravděpodobností udělala, protože by sotva chtěli uprostřed studené války riskovat takový diplomatický průser). Tak či onak by ti mafiáni sotva mohli pokračovat v těch kšeftech a zastrašovat svědky, jako by se nic nestalo. Neříkám, že se nemohla udělat nějaká epizoda, kde hoši z CI5 nakonec prohrajou (koneckonců se udělaly, viz. Obětní beránek nebo obdobně debilně zakončená Operace Susie). Ale takhle teda ne. ()

Reklama

Reklama