Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 4 (1980) (série)


Dvojí přístup (S04E12)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bodie s Doylem absolvují velmi tvrdý výcvik, zaměřený na bojové dovednosti a umění přežit. Není to však z nějakého Cowleyho rozmaru. Šéf CI5 chce mít své nejlepší muže připravené a ostré jako břitva. Ve městě totiž operuje nebezpečný nájemný zabiják, který má provést atentát na prezidenta země z blízkého východu, jenž má v Londýně podepsat důležitou smlouvu. Nikdo ovšem netuší, že zabiják nehodlá provést útok osobně, ale sám k tomuto účelu důkladně cvičí dvojici mladých mužů. Až se oba týmy střetnou, bude to boj na život a na smrt. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších dílu této čtvrté série. Bodie a Doyle dostanou pořádně do těla – přece jenom poslední dobou spíš proháněli děvčata v postelích, než aby dbali na svůj výcvik a šéf už se na to nehodlal dívat. Navíc se mají postavit nebezpečnému zabijákovi – jenže když on chlapec jeden ušatý najme dvojicí maníků, kteří mají špinavou práci odvést za něj a s tím se nepočítalo. Bitka před hospodou úsměvná, stejně jako pohled jednoho z vrahů do očí Bodiemu – jo tomu se říká „kamarádství“ až smrti… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva příběhy běžící vedle sebe, ovšem na rozdíl od rovnoběžek se nestřetávají až v nekonečnu, ale už po 20 minutách a pak zase. Trošku mě zklamalo, když to na konci bylo dva na dva, že se nepřidal i Kauli s hlavním padouchem, aby si to rozdali na férovku. Souboj by to byl napínavý, protože hlavní padouch svou vizáží pomocného účetního by se zcela vyrovnal známému Kauliho necharismatu. Uspokojilo mě, že se profesionálové nechystají do důchodu, minimálně Doyl rázně odmítl ideu dvojdomku. Zato padouši se ukázali jako páprdové s přízemními sny, ti o dum dum mluvili pořád. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel to bol veľmi dobrý, len rozbeh k hlavnej akcii bol zdĺhavejší a ukecanejší a tie patetické úvahy o živote podľa mňa ani jednej skupine veľmi nesvedčali. Určite však pre mňa zostala nezabudnuteľná scéna v krčme kde si Bodie a páchateľ vymenia pohľady. Cowley povedal, že ten zabitý asistent poznal len prvé miesto stretnutia prezidenta, ktoré mohol prezradiť, no hlavný aktér atentátu vedel dopredu odkiaľsi aj to druhé miesto. Dvaja páchatelia prežívajúci v streche, dole kopec prítomných ľudí, dosť mimo reality, ale však o to pri profesionáloch ani nejde. Bodie a Doyle už majú za sebou toľko komplikovaných situácii, maniakov a zabijakov, že naraz ten tvrdý výcvik čo im doprial Cowley mi prišiel celkom vtipný. ()

Reklama

Reklama